Appartement in historisch gebouw

Plaats: Traben-Trarbach (1819)
Type: Appartementen
Woonoppervlakte: 59m2
Aantal kamers: 2
Aantal verdiepingen: 0
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 0m2
Referentie nr.: 1819

Vraagprijs:
€ 45.000

Omschrijving woning

Appartement aan de rand van Traben Trarbach in een historisch gebouw. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping. Traben Trarbach is een pittoresk stadje aan de midden Moezel en telt ca. 5900 inwoners. Het is een startpunt voor vele toeristen en staat onder meer bekent om zijn Jugendstil gebouwen. Met de trein bereikt u in ca. 15 minuten Bullay wat aansluiting heeft op het internationale spoorwegennet. Het nabij gelegen vliegveld Hanh bevindt zich op ca. 20 km. In de voetgangerszone  bevinden zich meerdere winkels, restaurants, bakkerijen en supermarkten. Tevens beschikt Traben Trarbach over een ziekenhuis. Verder zijn in de directe omgeving een zwembad, midgetgolf, klauterpark en een klein vliegveldje.

„Es handelt sich um ein nicht der Verpflichtung zur Erstellung eines Energieausweises unterliegendes Baudenkmal gem. § 16 Abs. 5 i. V. m. § 2 Nr. 3a EnEV 2014, dass nach § 8 Abs. 1 Nr. 1 i. V. m. § 4 des Denkmalschutzgesetzes Rheinland-Pfalz als unbewegliches Kulturdenkmal geschützt ist.“

Indeling:
Royale hal, woonkamer/keuken,  slaapkamer, gastentoilet en een badkamer met ligbad , toilet en wasbak. Verder nog een inloopkast.

Het appartement bevindt zich in een eenvoudige staat van onderhoud en dient gerenoveerd te worden. Vanuit het appartement geniet u een schitterend uitzicht over de beboste heuvels . Het appartement is geschikt voor vakantieverblijf en eveneens voor vaste bewoning. Het gebouw heeft één verwarmingsketel. De stookkosten worden separaat afgerekend.

   Een selectie uit ons aanbod:
Fraai gelegen bouwkavel
Plaats: Heisser Stein Reil
Vraagprijs: € 55.000
Mehrfamilienhuis met garage en tuin
Plaats: Reil
Vraagprijs: € 146.500
Voormalig wijnboer huis met separate woonruimtes
Plaats: Zell
Vraagprijs: € 129.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact