Huis met 3 separate gerenoveerde appartementen

Optie
Plaats: Zell-Merl (1786)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 185m2
Aantal kamers: 9
Aantal verdiepingen: 3
Verwarming: Elektrisch
Kavel grootte: 97m2
Referentie nr.: 1786
Courtage: 3,57 %
Vraagprijs:
€ 99.000

Omschrijving woning

Huis met 3 gerenoveerde en volledig ingerichte appartementen in Zell-Merl aan de Moezel. Zell-Merl is een prachtig dorpje aan de moezel tussen de wijnranken en aansluitend aan Zell en iets verder het dorpje Bullay. Het dorpje Merl ligt op loopafstand van Zell. Het pittoreske Zell beschikt over vele historische gebouwen, w.o. het Zeller slot en vele hotels en restaurants. Ook zijn er artsenpraktijken, bakkers een levensmiddelen zaak , een opticien, een schoenenzaak en een bouwmarkt gevestigd.
In Zell-Barl bevinden zich een verscheidenheid aan winkels, w.o. supermarkten een drogisterij, een Aldi en een Lidl. Ook is een ziekenhuis voorhanden.
Verder een overdekt en een buiten zwembad, tennisbanen en een voetbalveld.

Begane grond:
Volledig gerenoveerd appartement van ca. 55 m2 met een royale hal, woonkamer/keuken, badkamer met douche en toilet en slaapkamer.

Eerste verdieping, appartement 2: Separaat appartement van ca. 50m² met woonkamer/keuken. Via een (smalle) vaste trap bereikt u de 2 slaapkamers. Dit appartement beschikt niet over een eigen badkamer, deze moet nu nog gedeeld worden met het appartement op de begane grond. Er bestaat echter de mogelijkheid om een extra badkamer te creëren.

Eerste verdieping, appartement 3:
Royaal gerenoveerd appartement van ca. 80 m2 met een woonkamer, keuken, eetkeuken, badkamer met douche en toilet en een dakterras. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een grote inloopkast.

Algemeen.
De woningen zijn onlangs volledig gerenoveerd en worden verwarmd met infrarood verwarming. Het pand beschikt tevens over een royale kelder. De woningen zijn geschikt voor zowel vakantiewoning verhuur als voor permanente bewoning. De prijs is inclusief de inventaris.

  • Ausweistyp: Energiebedarfsausweis
  • Energieträger: Heizung + Warmwasser Strom
  • Baujahr:  1950
  • Endenergiebedarf: 300,6 kWh/(m²*a)
  • Energieeffizienzklasse: H
   Een selectie uit ons aanbod:
Mehrfamilienhuis met garage en tuin
Plaats: Reil
Vraagprijs: € 146.500
Voormalig wijnboer huis met separate woonruimtes
Plaats: Zell
Vraagprijs: € 129.000
Fraai gelegen bouwkavel
Plaats: Heisser Stein Reil
Vraagprijs: € 55.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact