Beleggingsobject in hartje Traben Trarbach

Kenmerken

Plaats: Traben Trarbach (2133)
Type: Alles
Woonoppervlakte: 240m2
Aantal kamers: 0
Aantal verdiepingen: 3
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 81m2
Referentie nr.: 2133
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 198.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit beleggingspand is gelegen in Traben-Trarbach en is volledig verhuurd.

Traben-Trarbach is de bekende dubbel stad aan de Midden-Moezel met ongeveer 5900 inwoners. Het wordt gekenmerkt door wijn en toerisme. Veel wijnhuizen en wijncafe’s en restaurants, evenals tal van aantrekkelijke Art Nouveau-gebouwen trekken veel toeristen naar de Moezel. Elk jaar worden er verschillende wijnfestivals en -markten gehouden, er is ook een GP-motorbootrace en de grootste ondergrondse kerstmarkt in Duitsland met tienduizenden bezoekers per jaar. Met de trein bereikt u Bullay in ongeveer 15 minuten, van waar u ook verbinding kunt maken met het internationale spoorwegnet. De nabijgelegen luchthaven Frankfurt / Hahn ligt op ongeveer 20 minuten afstand.
In de wijk Traben hebben artsen, tandartsen, bouwmarkten en supermarkten zich gevestigd. Verder zijn er in de directe omgeving van een zwembad, een klimpark, een midgetgolfbaan in de natuur en een kleine sportluchthaven.
Het Pand ligt in Traben-Trarbach, dicht bij vele winkels, tavernes en het voetgangersgebied, evenals artsen en apotheken, en biedt parkeergelegenheid naast en in de directe omgeving van het pand.
Op de begane grond en eerste verdieping van het pand is een door de eigenaar beheerde kledingwinkel gevestigd. Op de tweede en derde verdieping zijn twee permanent verhuurde wooneenheden.
De stad Traben-Trarbach is momenteel van plan het stadsontwikkelingsconcept te implementeren met een focus op Trarbach. Daar zal onder andere verdere parkeerruimte en een groene ruimte worden gecreëerd. Verschillende grote renovatie- en renovatieprojecten zijn de afgelopen jaren al met succes afgerond.

Woonoppervlakte: 240 m²
Kavelgrootte: 81 m²
Netto jaarhuur (Ist): € 11.000,-
Huurprijs per m² (Ist): € 3,82
Koopprijs: € 198000,-
Factor (Ist): 18
Rendement: 5,6 %

Indeling:

Kelder: toegankelijk van binnenuit, olietankruimte, hoofdwateraansluiting, opslagruimten

Begane grond: winkel met ingang aan de straatzijde en trap naar de bovenverdieping, zij-ingang naar de trap van de appartementen erboven

Eerste verdieping: extra winkelruimte, personeelskeuken en toilet en trap naar het kantoor op de 2e verdieping, verwarmingssysteem

Tweede verdieping: kantoor, trap, appartement 1 (gemeubileerd) met woon-slaapkamer, keuken en badkamer met ligbad, toilet en wastafel

Derde verdieping: Trappenhuis, berging, appartement 2 (gemeubileerd) met woon-slaapkamer, keuken en badkamer met ligbad, wastafel, toilet

Zolder: ook toegankelijk via de trap; verschillende opslagruimtes, uitbreidbaar tot extra huurruimte

Algemeen:

De commerciële eenheid bestaat uit ongeveer 160m ², de twee appartementen elk ongeveer 29 m², de warme huur is 350, – € / maand.
Dit object verkeert in een goede staat van onderhoud en biedt u ook de mogelijkheid om de te verhuren eenheden uit te breiden. Het object wordt verwarmd door middel van centrale verwarming op olie en heeft meestal kunststof ramen met dubbele beglazing. Behalve een kledingwinkel, is de commerciële eenheid ook zeer geschikt voor kantoor- en bureauruimtes (bijv. Reclame, reisbureaus, enz.) Of zelfs voor therapie of medische praktijken.

Ausweistyp: Energiebedarfsausweis
Energieträger: Heizöl EL, Strom-Mix
Baujahr: 1870
Endenergiebedarf: 201,7kWh/(m²*a)
Energieeffizienzklasse: G

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Huis met garage in dorpskern

Referentie nr. 1881
Plaats: Enkirch
Vraagprijs: € 94.000

Historisch vakwerkhuis met veel karakter (renoveringsobject)

Referentie nr. 2615
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 59.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy