Goed onderhouden vakantiehuis/ B&B aan de Moezel.

Kenmerken

Plaats: Briedel Mosel (4719)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 330m2
Aantal kamers: 13
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 196m2
Referentie nr.: 4719
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 249.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit goed onderhouden vakantiehuis/ B&B staat in een rustig straatje in Briedel op steenworp afstand van de Moezel. Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Briedel is kortom een plaats aan de Moezel die men gezien moet hebben. Een romantisch plaatsje met mooie straatjes leuke winkeltjes erg leuk om doorheen te wandelen. Briedel is dus ook een echt wandelparadijs. De Briedeler Schweiz een wandelgebied met romantische rotspartijen, mooie uitzichten  en goed gemarkeerde wandelwegen. Een pondje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september.
Voor meer info: https://www.briedel.de

Indeling:

Kelder: het huis is geheel onderkelderd met verschillende ruimtes.

Begane grond: Hal, woon,- eetkamerkamer met pelletkachel en aangenzend groot balkon, ontbijtruimte, keuken met complete inbouwkeuken, bijkeuken, gastentoilet, wasruimte met warmtepompboiler, overloop, verwarmingsruimte en binnenplaats.

Eerste verdieping: Overloop, 4 tweepersoons slaapkamers met douche, wastafel en toilet, sauna met douche, linnenkamer.

Tweede verdieping: Overloop, tweepersoons slaapkamers met douche, wastafel en toilet, 3 slaapkamers met wastafel, slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en toilet, gastentoilet.

Zolder: ruime zolder waarvan de vloer geisoleerd is.

Algemeen: Dit goed onderhouden vakantiehuis/ B&B is in een goede staat van onderhoud. Het huis wordt verwarmd door middel van een oliegestookte centrale verwarming en een pelletkachel. De ramen in het huis zijn een mix van dubbel en enkel glas. Het in goede toestand verkerende dak is 6 jaar geleden opnieuw gedekt met dakleer gedekt en de zijkant met echte leien. De kelder bied voldoende ruimte om fietsen, motoren en dergelijke te stallen. In totaal kunnen hier 18 personen overnachten.
Dit huis wordt verkocht inclusief inventaris. (inventarislijst op aanvraag)

Voorbeeld verwacht rendement:
Verhuur voor €500,- per nacht met een minimale verhuur van 100 nachten per jaar komt dit op €50.000,- bruto per jaar. Hier gaan 25% aan onkosten en reserveringen vanaf, zodat er netto € 37.500,- over blijft.
Met een aankoop inclusief kosten koper van €275.000,- geeft dit een rendement van ongeveer 13,5% .

Ausweistyp:Energieverbrauchsausweis

Energieträger:Heizöl, Holzpellets, Strom

Baujahr:1888

Endenergiebedarf:103,8 kWh/(m²*a)

Energieeffizienzklasse:D

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Mooi vrijstaand huis aan de bosrand in Lütz

Referentie nr. 5351
Plaats: Lütz
Vraagprijs: € 229.000

Leuk opgeknapt huis in hartje Cochem met ruim overdekt terras

Referentie nr. 5528
Plaats: Cochem
Vraagprijs: € 199.000

Belegingspand met 4 woningen in Traben-Trarbach (Mosel)

Referentie nr. 4787
Plaats: Traben Trarbach
Vraagprijs: € 499.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy