Goed onderhouden huis voor 1 of 2 families met grote tuin en garage

Kenmerken

Plaats: Altstrimmig (4852)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 225m2
Aantal kamers: 10
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 871m2
Referentie nr.: 4852
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 269.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit goed onderhouden huis voor 1 of 2 families met groten tuin staat in Altstrimmig in de Hunsrück. Altstrimmig, voor het eerst vermeld in een oorkonde uit 1357, is een zelfstandige gemeente met momenteel 362 inwoners, gelegen op een heuvelrug van het Rijnlandse Leisteengebergte in de noordelijke Hunsrück, en behorend tot de gemeente Zell in de deelstaat Rijnland-Palts. Altstrimmig wordt samen met de buurdorpen Mittelstrimmig, Liesenich en Forst de “Strimmiger Berg” genoemd. Voor uw dagelijkse boodschappen, scholen en medische zorg bent u aangewezen op het 8 kilometer verderop gelegen Blankenrath.

Meer info: https://www.altstrimmig.de/

Indeling:

Kelder: hal,wasruimte, opslagruimte en kleine lage kelderruimte.

Begane grond: hal, keuken met inbouwkeuken, voorraadruimte, eetkamer, woonkamer, badkamer met douche, toilet en wastmeubel, slaapkamer met terrasdeur, verwarmingsruimte, terras met houten aanbouw, grote tuin met fruitbomen achter en een grote aangelegde tuin voor, schuur en garage met E-deur.

Eerste verdieping: overloop, badkamer met douche, bad, toilet en wasmeubel, 5 slaapkamers waarven 2 met een balkon, een nog af te maken grote ruimte met mooi uitzicht.
Tweede verdieping: overloop, 2 slaapkamers en een grote wasdroogruimte.

Algemeen: Dit solide goed onderhouden huis wordt op dit moment als eensgezinshuis gebruikt, maar kan ook goed opgedeeld worden in 2 of zelfs 3 woningen.
Het huis is in 1973 gebouwd en altijd in goede toestand gehouden, zo zijn er bijvoorbeeld vorig jaar nieuwe ramen geplaatst in de woonkamer en de eetkamer. Er wordt verwarmd met een oliegestookte centrale verwarming uit 1985 en een houtkachel in de eetkamer.
De ramen zijn deels kunststof, deels hout en alle voorzien van dubbel glas en rolluiken. De mooie natuurstenen trap is een parel in het hart van het huis. Samen met de ruime tuine voor en achter is dit een heerlijke plek om te wonen.

Ausweistyp: Bedarfsausweis
Energieträger: Heizöl, Holz
Baujahr: 1973
Endenergiebedarf: 216,3 kWh/(m²*a)
Energieeffizienzklasse: G

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Uniek huis met grote tuin, overdekt terras en garage

Referentie nr. 4563
Plaats: Sankt Aldegund
Vraagprijs: € 299.500

Nette tussenwoning met dakterras in Traben Trarbach

Referentie nr. 4638
Plaats: Traben Trarbach
Vraagprijs: € 149.000

Karakterastiek huis met flair in Ediger-Eller

Referentie nr. 4937
Plaats: Ediger Eller
Vraagprijs: € 259.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy