Groot huis met 2 garages, balkon en dakterras

Plaats: Pünderich (1986)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 279m2
Aantal kamers: 10
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 311m2
Referentie nr.: 1986
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 159.000
Download brochure
Neem contact op

Omschrijving woning

Groot huis met 2 garages, balkon en dakterras in de pittoreske dorpskern van Pünderich aan de Moezel. Pünderich is een prachtig dorpje aan de Moezel waar jaarlijks veel toeristen verblijven. Er zijn diverse hotels en andere overnachtingsmogelijkheden in het dorp. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de bakker in het centrum van het dorp. Voor de andere boodschappen kunt u terecht in Zell, gelegen op ca 6 km. Het dorp telt ca. 866 inwoners.
Indeling:
Kelder: Grote wijnkelder

Begane grond: Gang met trap, keuken, woonkamertje, voorraadkast, gastentoilet, verwarmings- en wasruimte, 2 ruime garages, meerdere parkeerplaatsen, olietanks, deels overdekt zitje en een oud schuurtje.

Eerste verdieping: Grote woonkamer met groot balkon en een beetje Moezelzicht, werkkamer, 3 slaapkamers, badkamer met bad en toilet, aparte douche en een opslagruimte.

Tweede verdieping: Woonkamer, keuken, badkamer met douche en toilet, 4 slaapkamers, terras (ca.20m²) en douche en toilet.
Zolder: Kleine zolderruimte welke deels geisoleerd is.

Algemeen: Dit huis ligt aan een leuk plein in het oude Pünderich en bevind zich in een goede toestand. De moezel ligt op 100 meter. Het wordt verwarmd middels een oliegestookte centrale verwarming en heeft houten kozijnen met dubbelglas en deels rolluiken. Verder heeft het 2 schoorstenen waarop eventueel hout- of pelletkachels aangesloten kunnen worden.
Dit huis is uitermate geschikt voor permanente bewoning met 2 of 3 appartementen voor de verhuur. De grote garages, de parkeerplaatsen en het balkon, het terras en het zitje maken het plaatje compleet.

Energieausweistyp: Bedarfsausweis
Energieträger:Heizöl
Baujahr: 1932
Endenergiebedarf: 273,4 kWh/(m²*a)
Energieeffizienzklasse: H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:
Schitterend kompleet gerestaureerde B&B
Plaats: Bullay
Vraagprijs: € 269.000
Huis met balkon, tuin en schuren
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 59.000
Zeer royaal appartement met privé voortuin op schitterende locatie
Plaats: Reil
Vraagprijs: € 139.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy