Huis met 3 appartementen in Zell-Merl

Kenmerken

Plaats: Zell (Mosel) (4522)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 185m2
Aantal kamers: 9
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Elektrisch
Kavel grootte: 103m2
Referentie nr.: 4522
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 139.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Huis met 3 gerenoveerde en volledig ingerichte appartementen in Zell-Merl aan de Moezel. Zell-Merl, tussen Zell en Bullay, is een mooi dorp aan de Moezel, omringd door wijngaarden. Er zijn nog veel wijnboeren die appartementen aanbieden, en kleine hotels. In het centrum van het dorp staat de grote kerk. De dagelijkse benodigdheden haalt u in het naburige stadje Zell, er zijn dokters, apotheken, een ziekenhuis, bakkers, slagers, etc. Naast de deur in Bullay is het treinstation, dat aansluiting biedt op het internationale spoorwegnet. Merl is een ideale plaats voor een vakantiehuis of permanente bewoning.

 

Indeling:

Begane grond, Appartement 1:

55 m² volledig gerenoveerd appartement met ruime hal, woon-eetkamer met open keuken, badkamer met douche en toilet en een slaapkamer.

Eerste verdieping, appartement 2:

Afzonderlijk appartement van 50 m² met woonkamer/keuken. Een smalle trap leidt naar de twee slaapkamers. Dit appartement heeft geen eigen badkamer, deze wordt gedeeld met het appartement op de begane grond. Maar er is de mogelijkheid om een extra badkamer te installeren.

Eerste verdieping, appartement 3:

Prachtig gerenoveerd ca. 80 m² groot appartement met een woonkamer, keuken, eetkamer, badkamer met douche en toilet en overdekt terras. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een ruime inbouwkast.

Algemeen:

De met nachtspeicher en infrarood panelen verwarmde appartementen zijn onlangs geheel gerenoveerd. De woning beschikt tevens over een grote kelder. Op dit moment wordt appartement 3 met goede bezetting gebruikt voor de vakantieverhuur en appartementen 1 en 2 zijn voor eigen gebruik in vakanties en weekenden. Natuurlijk kunnen de appartementen ook op andere manieren benut worden. De prijs is inclusief inventaris.

 

 

  • Ausweistyp:Energiebedarfsausweis
  • Energieträger:Strom
  • Baujahr:1950
  • Endenergiebedarf:300,6 kWh/(m²*a)
  • Energieeffizienzklasse:H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Uw eigen kleine paradijs

Referentie nr. 4229
Plaats: Bengel
Vraagprijs: € 399.000

Uniek huis met grote tuin, overdekt terras en garage

Referentie nr. 4563
Plaats: Sankt Aldegund
Vraagprijs: € 329.000

Nette tussenwoning met dakterras in Traben Trarbach

Referentie nr. 4638
Plaats: Traben Trarbach
Vraagprijs: € 149.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy