Huis met terrassen, balkon, grondstuk en Moezelzicht

Kenmerken

Plaats: Briedel (3142)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 82m2
Aantal kamers: 5
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 693m2
Referentie nr.: 3142
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 149.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit huis met terrassen, balkon en extra grondstuk met grilplaats en Moezelzicht staat op een lekkere rustige plek in Briedel met een fascinerend uitzicht over de Moezel, het dorp en de wijnbergen.
Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Briedel is kortom een plaats aan de Moezel die men gezien moet hebben. Een romantisch plaatsje met mooie straatjes leuke winkeltjes erg leuk om doorheen te wandelen. Briedel is dus ook een echt wandelparadijs. De Briedeler Schweiz een wandelgebied met romantische rotspartijen, mooie uitzichten en goed gemarkeerde wandelwegen. Een pontje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september. Voor meer info: https://www.briedel.de

Indeling:

Kelder: De kelder is van buitenaf bereikbaar en heeft een wasruimte, verwarmingsruimte en een werkplaats.

Begane grond: hal, woonkamer met trap naar boven, keuken met complete inbouwkeuken, badkamer met bad, douche, toilet en wastafel, terras links en achter het huis met tuinhuisje.

Eerste etage: overloop, grote slaapkamer, doorgangskamer met balkondeur, balkon, slaapkamer 2.

Zolder: slaapkamer.

Grondstuk: ruime tuin, terras op palen met grilplaats en tuinhuisje.

Algemeen:

Dit huis met terrassen, balkon en extra grondstuk met grillplaats en Moezelzicht staat op een lekkere rustige plek in Briedel met een fascinerend uitzicht over de Moezel, het dorp en de wijnbergen. Het huis verkeerd in een goede staat van onderhoud. In 2007 zijn de stroom- en waterleidingen, de vloeren en de badkamer vernieuwd. Ook is er in 2007 een nieuwe inbouw keuken geplaatst. De ramen zijn alle voorzien van isolatieglas, het geheel wordt verwarmd door een oliegestookte centrale verwarming uit 1995. Recent is de zolder geisoleerd en omgebouwd tot een extra slaapkamer.
Als u van wandelen, vrijheid, uitzicht en rust houdt is dit een perfecte locatie met een goed onderhouden huis. De meubelen zijn eventueel over te nemen.

Ausweistyp: Energiebedarfsausweis
Energieträger: Heizöl
Baujahr: 1900
Endenergiebedarf: 277,2 kWh/(m² a)
Energieeffizienzklasse: H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Nette tussenwoning met dakterras in Traben Trarbach

Referentie nr. 4638
Plaats: Traben Trarbach
Vraagprijs: € 149.000

Uniek huis met grote tuin, overdekt terras en garage

Referentie nr. 4563
Plaats: Sankt Aldegund
Vraagprijs: € 299.500

Belegingspand met 4 woningen in Traben-Trarbach (Mosel)

Referentie nr. 4787
Plaats: Traben Trarbach
Vraagprijs: € 499.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy