Karakteristiek huis met terras, garage en extra bouwkavel

Kenmerken

Plaats: Löffelscheid (2757)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 250m2
Aantal kamers: 8
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 2220m2
Referentie nr.: 2757
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 329.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit karakteristieke huis met terras, garage en extra bouwkavel staat in het dorpsdeel Löffelscheid van Peterswald-Löffelscheid op de Hunsrück.
Naast Blankenrath en de gemeenten van Strimmiger Berg omvat de gemeente Zell (Moezel) ook een aantal kleinere Hunsrück-gemeenschappen, die oorspronkelijk grotendeels agrarisch waren. Na de achteruitgang van de landbouw hebben deze gemeenschappen zich ontwikkeld tot mooie plekken waar het gemakkelijk is om te leven en te werken. Vooral voor mensen die op zoek zijn naar ruimte en rust zijn deze gemeenschappen er voor gemaakt. De nabijgelegen bossen, weide- en beekdalen nodigen uit tot wandelingen en fietstochten.

Indeling:

Kelder: hal,wasruimte, verwarmingsruimte, bar, opslagruimte, extra kamer, gasten toilet, grote werkplaats en trapopgang naar garage.

Begane grond: hal, eiken trap met houtsnijwerk, woonkamer met open haard en terrasdeuren, keuken met inbouwkeuken, eetkamer, kleedkamer, werkkamer, badkamer met bad, douche, hangtoilet en dubbele wastafel, slaapkamer met terrasdeuren naar ruim terras met zonnescherm, dubbele garage met electrisch aangedreven houten deuren en een tuinhuisje.

Eerste verdieping: overloop met zithoek, slaapkamer, badkamer met douche, hangtoilet en wastafel, sauna en een in aanbouw zijnde slaapkamer.

Algemeen: dit karakteristieke huis met terras, garage en extra bouwkavel is in een goede staat van onderhoud verkerend massiefhuis en staat op een rustige plek in het dorp. De grote tuin en het grote aan het huis grenzende terras met vaste barbeque geven u veel privacy. De extra bouwkavel van 735m² geeft u de mogelijkheid om bijvoorbeeld voor uw kinderen, ouders of vrienden een extra huis te bouwen.
In en aan het huis zijn veel houtaccenten te vinden, zo zijn de trap en alle binnendeuren op de begane grond van massief eiken en is er op de buitengevel een vakwerkstructuur aangebracht.
De wanden van dit huis zijn van 30cm isolerende Pumix blokken, het dak is geisoleerd met 16 cm. mineraal wol, de kunstof vensters hebben iso-glas. Het dak is bedekt met natuur leien en in een goede staat.

Dit huis is zéér zeker de moeite waard om te bekijken.

 

Ausweistyp: Energieverbrauchsausweis

Energieträger: Heizöl, Stückholz

Baujahr:  1990

Endenergieverbrauch: 178,2 kWh/ (m²*a)

Energieeffizienzklasse: F

 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Tussenwoning met Moezelzicht, terras en tuin

Referentie nr. 3269
Plaats: Traben-Trarbach
Vraagprijs: € 79.000

Huis met garage in dorpskern

Referentie nr. 1881
Plaats: Enkirch
Vraagprijs: € 80.000

Historisch vakwerkhuis met veel karakter (renoveringsobject)

Referentie nr. 2615
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 49.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy