Karakteristiek vakwerkhuis met grote tuin

Kenmerken

Plaats: Pünderich (2441)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 131m2
Aantal kamers: 4
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 158m2
Referentie nr.: 2441
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 0
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Karakteristiek vakwerkhuis met grote tuin in de pittoreske dorpskern van Pünderich aan de Moezel. Pünderich is een prachtig dorpje aan de Moezel waar jaarlijks veel toeristen verblijven. Er zijn diverse hotels en andere overnachtingsmogelijkheden in het dorp. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de bakker in het centrum van het dorp op ca. 50 mtr.. Voor de andere boodschappen kunt u terecht in Zell, gelegen op ca 6 km. Het dorp telt ca. 866 inwoners.
Voor meer info: https://www.puenderich.de/

Indeling:

Kelder: er zijn verschillende kelderruimte welke of van binnen of van buiten toegangelijk zijn.

Begane grond: entree met natuurstenen vloer, woon-/ eetkamer met mooie massief eiken houten vloer, plafond, deuren en karakteristiek houtsnijwerk aan de wanden, keuken met inbouwkeuken, toilet, eiken trap, souterrain met toegang tot verschillende bergruimtes, de achteringang en de ruime tuin.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer met aankleedkamer, twee 2 pers. slaapkamer, badkamer met wellnesdouche, ligbad, hangtoilet en 2 wastafels.

Zolder: op de ruime zolder is een aparte ruimte voor de olieketel.

Algemeen: dit huis met zijn vele karakteristieke elementen bevindt zich in een goede staat van onderhoud, heeft overal dubbelglas in de ramen, in de ruimte op zolder staat een nieuwe olieketel welke alleen nog aan gesloten dient te worden, de radiatoren en de olietanks zijn reeds aanwezig. Op de eerste verdieping ligt laminaat op de vloeren in de slaapkamers. De vanuit het souterrain bereikbare tuin is ruim en biedt voldoende ruimte voor een relax buiten zijn. Aan de andere kant van het souterrain is de achteringang die uitkomt in een klein steegje waarover u recht van overpad hebt. In de laatste 8 jaar zijn verschillende renovaties gedaan en zijn electra, hemelwaterafvoer, riolering en schoorsteenkanaal vernieuwd. In de woonkamer bevindt zich een antieke tegelkachel waarvan het binnenwerk vernieuwd dient te worden.

 

„Es handelt sich um ein nicht der Verpflichtung zur Erstellung eines Energieausweises unterliegendes Baudenkmal gem. § 16 Abs. 5 i. V. m. § 2 Nr. 3a EnEV 2014, dass nach § 8 Abs. 1 Nr. 1 i. V. m. § 4 des Denkmalschutzgesetzes Rheinland-Pfalz als unbewegliches Kulturdenkmal geschützt ist.“

 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Zéér mooi gelegen ‚Mehrfamilienhaus‘ met terrassen, garages en parkeerplaatsen.

Referentie nr. 3031
Plaats: Zell Mosel
Vraagprijs: € 399.000

Karakteristiek huis met terras, garage en extra bouwkavel

Referentie nr. 2757
Plaats: Löffelscheid
Vraagprijs: € 329.000

Degelijk Mehrfamilienhuis met garages, terras en tuin

Referentie nr. 2677
Plaats: Zell-Merl
Vraagprijs: € 239.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy