Leuk vrijstaand huis met garage

Plaats: Briedel (1893)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 88m2
Aantal kamers: 4
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 195m2
Referentie nr.: 1893
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 59.000
Download brochure
Neem contact op

Omschrijving woning

Leuk vrijstaand huis met garage. Het huis is gelegen op een rustige, hoogwatervrije locatie in het wijndorp Briedel aan de Moezel.
„Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Briedel is kortom een plaats aan de Moezel die men gezien moet hebben. Een romantisch plaatsje met mooie straatjes leuke winkeltjes erg leuk om doorheen te wandelen. Briedel is dus ook een echt wandelparadijs. De Briedeler Schweiz een wandelgebied met romantische rotspartijen, mooie uitzichten en goed gemarkeerde wandelwegen. Een pondje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september. Voor meer info: https://www.briedel.de

Indeling:
Kelder: In de diverse kelderruimtes bevinden zich o.a. wasruimte, opslag, werkplaats en olieketel.

Begane grond: Hal, badkamer met bad, douche en toilet, inbouwkeuken met aparte zitruimte en inloopkast, woonkamer met verhoogd gedeelte. Via een terrasdeur komt u aan de achterzijde waar een ruim terras is en een klein tuintje. De vrijstaande garage met afstandbediening is vanaf het terras te bereiken.

Eerste verdieping: Via een fraaie trap komt u op de overloop met toegang tot een grote slaapkamer met wastafel, een kleine slaapkamer en een werkkamer.

Zolder: Via een vlisotrap komt u op het lage zoldergedeelte, wat als opslag kan dienen.

Algemeen:
Het huis staat op een rustige hoogwatervrije locatie in Briedel, is in goede staat van onderhoud. De kunstof vensters zijn voorzien van dubbel glas en deels rolluiken. Verwarmd wordt met een oliegestookte cv installatie. Het huis heeft ruim de mogelijkheden om heerlijk buiten te vertoeven.
Ausweistyp: Energiebedarfausweis

Energieträger: Heizöl EL, Strom Mix
Baujahr: 1880, Anbau 1954
Endenergiebedarf: 427,6 kWh/(m².a)
Energieeffizienzklasse: H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:
Schitterend compleet gerenoveerd huis met terrassen, serre en garage
Plaats: Ediger-Eller
Vraagprijs: € 249.000
Mooie tussenwoning met garage en dakterras met Moezelzicht.
Plaats: Zell
Vraagprijs: € 169.000
Zeer royaal appartement met privé voortuin op schitterende locatie
Plaats: Reil
Vraagprijs: € 139.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy