Liefdevol gerenoveerd huis met garages, serre en zonovergoten tuin

Kenmerken

Plaats: Briedel (3646)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 96m2
Aantal kamers: 6
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 734m2
Referentie nr.: 3646
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 179.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit in 2020 liefdevol gerenoveerde huis met garages, serre en zonovergoten tuin staat op een hoogwatervrije locatie in het wijndorp Briedel aan de Moezel.
„Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Op verschillende plekken in het dorp worden huizen en horeca gelegenheden gerenoveerd, zodat het dorp ook in de toekomst leuk blijft. Een pondje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september.
Voor meer info: https://www.briedel.de

Indeling:
Kelder: 2 ruime garages, parkeerplaats, wijnkelder, verwarmingsruimte, olietankruimte, wasruimte en werkplaats.

Begane grond: Hal, woonkamer met deur naar terras en mooie siertuin, eetkamer, keuken met inbouwkeuken, relaxkamer met aangrenzende serre, overloop met trapopgang en gastentoilet.

Eerste verdieping: overloop met trap naar de zolder, slaapkamer en een slaapkamer met badkamer ensuite met bad, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: overloop met glazen wand en een ca. 30m² grote zolderruimte die nog verbouwd kan worden.

Algemeen: Dit in 2020 liefdevol gerenoveerde huis met garages, serre en zonovergoten tuin is in een goede staat van onderhoud, wordt verwarmd door een oliegestookte cv installatie. Warmwater wordt door middel van doorloopverhitters verwarmd.
In 2020 is het dak vernieuwd met natuur leien, is de wintergarten geplaatst, is de elektriciteit vernieuwd, zijn de waterleidingen vervangen, grotendeel nieuwe vensters, nieuwe aluminium buitendeur, nieuwe binnendeuren, nieuwe plafonds, nieuwe gastentoilet, nieuwe badkamer, nieuw laminaat en nieuwe plavuizen, alles binnen en buiten geverfd en nieuwe raamluiken.
Samen met de heerlijke serre, het terras en de grote tuin is dit een heerlijk huis, welke zo betrokken kan worden.

Ausweistyp:Energiebedarfsausweis
Energieträger:Heizöl
Baujahr:1928
Endenergiebedarf:294,2kWh/(m²*a)

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Goed onderhouden huis voor 1 of 2 families met grote tuin en garage

Referentie nr. 4852
Plaats: Altstrimmig
Vraagprijs: € 269.000

Zéér goed onderhouden huis voor 1 of 2 families aan de Moezel

Referentie nr. 3579
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 179.000

Karakteristiek huis met 3 garages, terras en tuin aan de Moezel in Zell- Merl

Referentie nr. 4353
Plaats: Zell Mosel
Vraagprijs: € 250.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy