Luxe bedrijfsruimte/kantoren met royaal appartement

Plaats: Zell (1847)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 414m2
Aantal kamers: 7
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 596m2
Referentie nr.: 1847
Courtage: 3,57 %
Vraagprijs:
€ 289.000
Download brochure
Neem contact op

Omschrijving woning

Luxe bedrijfsruimte/kantoren met royaal appartement, prive terras, eigen parkeerplaats en schitterend uitzicht over de Moezel, in Zell aan de Moezel. Het romantische stadje Zell aan de Moezel is omgeven van wijnbergen en is wereldwijd bekend van de Zeller Schwarze Katz wijnen. Het stadje beschikt over vele historische gebouwen, w.o. het Zeller slot en vele hotels en restaurants. Ook zijn er artsenpraktijken, bakkers een levensmiddelen zaak , een opticien, een schoenenzaak en een bouwmarkt gevestigd.
In Zell-Barl bevinden zich een verscheidenheid aan winkels, w.o. supermarkten een drogisterij, een Aldi en een Lidl. Ook is een ziekenhuis voorhanden.
Verder een overdekt en een buiten zwembad, tennisbanen en een voetbalveld.

Indeling woning:

Eerste verdieping: Hal met woonkamer, eetkamer, keuken met diverse inbouwapparatuur, badkamer met ligbad en toilet en een (slaap)kamer. Verder nog een royaal terras van ca 30 m². Vanaf het terras heeft u een schitterend uitzicht over de Moezel.

Tweede verdieping: Badkamer met douche en toilet en 4 slaapkamers.

Algemeen: Het appartement bevind zich over het algemeen in een goede staat van onderhoud en wordt verwarmt middels een olie gestookte cv ketel. De beide badkamers zijn gedateerd en min of meer toe aan vernieuwing. Één slaapkamer moet nog worden afgewerkt. Verder beschikt het appartement over een eigen parkeerplaats en een ruimte in de kelder.

Indeling bedrijfsruimte: Royale hal en ontvangstruimte, 7 kantoorruimtes, heren en dames toiletten en etalage. Verder nog een opslagruimte waar zich teven de cv ketel bevindt.

Algemeen: De kantoor/bedrijfsruimte is onlangs volledig gerenoveerd en verkeerd in een uitstekende (nieuw)staat. De inventaris kan worden overgenomen. Meerdere eigen parkeerplaatsen voorhanden.

 

  • Ausweistyp: Energiebedarfsausweis.
    • Energieträger Öl-Zentralheizung
    • Baujahr: 1965
    • Endenergiebedarf: 298,9 kWh/(m²·a)
    • Energieeffizienzklasse: H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:
Mooie voormalige boerderij met garages
Plaats: Grenderich
Vraagprijs: € 129.000
Huis met garage in dorpskern
Plaats: Enkirch
Vraagprijs: € 94.000
Mooi vrijstaand vakwerkhuis met balkon, tuin en garages
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 98.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy