(Mehrfamilien) Huis in hartje Briedel

Kenmerken

Plaats: Briedel (3089)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 180m2
Aantal kamers: 7
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Elektrisch
Kavel grootte: 205m2
Referentie nr.: 3089
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 89.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit (Mehrfamilien) huis met mogelijkheid tot het bewonen met meerdere gezinnen staat in het hart van Briedel.
Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Briedel is kortom een plaats aan de Moezel die men gezien moet hebben. Een romantisch plaatsje met mooie straatjes leuke winkeltjes erg leuk om doorheen te wandelen. Briedel is dus ook een echt wandelparadijs. De Briedeler Schweiz een wandelgebied met romantische rotspartijen, mooie uitzichten en goed gemarkeerde wandelwegen. Een pontje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september. Voor meer info: https://www.briedel.de

Indeling:

Woondeel 1 (62m²): Kelder met garage, werkplaats en fietsenstalling.
Begane grond: hal, keuken, woonkamer met houtkachel, badkamer met douche, bad, toilet en wastafel, slaapkamer.

Woondeel 2 (86m²): 1.Etage: hal, woonkamer, slaapkamer met aankleedkamer, slaapkamer, doorloopkamer, badkamer met douche, bad, toilet en wastafel, voorraadruimte, terras, grote en kleine schuur.

Woondeel 3 (75m² na uitbouw):2.Etage: Woonkamer met terrasdeur, overdekt terras, open terras, grote garage en een grote ruimte voor ca. 45m² extra woonopervlak na uitbouw.

Algemeen:

Dit (Mehrfamilien) huis is in normale staat van onderhoud. In 2017 is de buitenmuur aan de straatkant opnieuw geschilderd. Het oorspronkelijk uit 1900 stammende huis werd tussen 1966 en 1977 gedeeltelijk verbouwd. De verwarming bestaat uit een mix van electrische Nachtspeicher kachels uit 1970 tot 1980 en een houtkachel. De vensters zijn een mix van kunstof en hout met enkel- en dubbelglas.
Ieder woondeel heeft zijn eigen ingang en door de indeling van dit huis biedt het u vele mogelijkheden om het in te delen.

 
Ausweistyp: Energiebedarfsausweis
Energieträger:  Strom-Mix, Stückholz
Baujahr:  1900
Endenergiebedarf: 277,2 kWh/(m² a)
Energieeffizienzklasse: H

 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Mooi klein stadshuis in hartje Zell (Mosel)

Referentie nr. 3734
Plaats: Zell Mosel
Vraagprijs: € 89.000

Woon-, winkelpand met 3 wooneenheden, terrassen en parkeerplaats

Referentie nr. 3429
Plaats: Senheim
Vraagprijs: € 229.000

Zéér goed onderhouden huis voor 1 of 2 families.

Referentie nr. 3579
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 249.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy