Mehrfamilienhuis met garage en tuin

Plaats: Reil (1771)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 284m2
Aantal kamers: 12
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Elektrisch
Kavel grootte: 270m2
Referentie nr.: 1771
Courtage: 3,57 %
Vraagprijs:
€ 129.000
Download brochure
Neem contact op

Omschrijving woning

“Mehrfamilienhuis” met voormalige winkelruimte, garage, balkon en fraaie siertuin met tuinhuisje in Reil aan de Moezel. Reil is een idyllisch wijndorp dat over een treinstation beschikt, scholen, restaurants en diverse inkoopmogelijkheden. Traben-Trarbach en Zell bevinden zich op enkele auto-minuten.

Indeling.

Kelder: Garage met diverse opslagruimtes, werkplaats en “Gewolbekeller”

Begane grond: Royale hal met keuken, bijkeuken, badkamer met douche en toilet en separate opslagruimte. Links van de hal bevindt zich de voormalige bedrijfsruimte met showroom, kantoor en een kamer. Verder bevindt zich hier een goederenlift naar de kelder.

Eerste verdieping: Royale hal met woonkamer, keuken, slaapkamer met douche en toilet, slaapkamer met separate wasruimte, gastentoilet, badkamer met ligbad, douche en toilet. Vanuit de woonkamer is de loggia toegankelijk met uitzicht over de omgeving.

Tweede verdieping: Separate woonruimte met royale hal, gastentoilet, 4 slaapkamers en een  badkamer met douche en toilet. Via de bij-kamer is het royale dakterras toegankelijk. Via een vaste trap is de royale bergzolder bereikbaar.

Algemeen: Het huis verkeerd in een goede staat van onderhoud en wordt verwarmd middels elektrokachels. Verder beschikt het huis over kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De dakgoten zijn van koper. In de kelder is genoeg plaats voor een olie tank, waardoor het aanleggen van een olie gestookte cv installatie tot de mogelijkheden behoort. Door de huidige indeling en het voorhanden zijn van meerdere badkamers maakt het mogelijk om meerdere wooneenheden te creëren.

  • Ausweistyp: Energiebedarfsausweis
  • Energieträger: Strom-Mix
  • Baujahr: 1900 Anbau 1979
  • Endenergiebedarf: 239,5kWh/(m²*a)
  • Energieeffizienzklasse: G

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:
Mooie voormalige boerderij met garages
Plaats: Grenderich
Vraagprijs: € 129.000
Huis met garage in dorpskern
Plaats: Enkirch
Vraagprijs: € 94.000
Schitterend compleet gerenoveerd huis met terrassen, serre en garage
Plaats: Ediger-Eller
Vraagprijs: € 249.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy