Mooi gerenoveerd huis met balkon, terras en carport

Kenmerken

Plaats: Briedel (3230)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 125m2
Aantal kamers: 6
Aantal verdiepingen: 3
Verwarming: Hout
Kavel grootte: 159m2
Referentie nr.: 3230
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 109.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit in 2017 mooi en smaakvol gerenoveerde huis staat in Briedel aan de Moezel.
Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Briedel is kortom een plaats aan de Moezel die men gezien moet hebben. Een romantisch plaatsje met mooie straatjes leuke winkeltjes erg leuk om doorheen te wandelen. Briedel is dus ook een echt wandelparadijs. De Briedeler Schweiz een wandelgebied met romantische rotspartijen, mooie uitzichten  en goed gemarkeerde wandelwegen. Een pondje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september.   Voor meer info: https://www.briedel.de

Indeling:

Kelder: wasruimte met wasmachine/droger, centrale stofzuig unit en warmwater boiler, opslagkelder en oude wijnkelder

Begane grond: hal met werkhoek, woonkamer met mooie pelletkachel, eetkeuken met complete inbouwkeuken, losstaande houtkachel met ovengedeelte en terrasdeur naar terras, slaapkamer met mooi plafond, badkamer met douche, toilet en wastafel, schuur, terras en een carport met gebruikersrecht.

Eerste etage: overloop met deur naar balkon, slaapkamer met badkamer ensuite (douche, toilet en wastafel).
Verder is er nog een afsluitbaar gedeelte waar nog extra slaapkamers, opslag, gastentoilet en verblijfsruimteruimte gemaakt kan worden. Deze moeten nog gerenoveerd worden.

Zolder: Nog te renoveren slaapkamer en een grote zolderruimte.

Algemeen:

Het huis is vanaf 2017 op een smaakvolle en goede manier gerenoveerd en wordt compleet gemeubileerd verkocht. Op dit moment wordt het huis verhuurd als vakantiewoning, maar kan ook zéér goed voor permanente bewoning gebruikt worden.
In het gedeelte wat gerenoveerd is, zijn de stroom en waterleidingen vernieuwd, is er een centraal stofzuigsysteem, ligt er nieuw laminaat, zijn de beide badkamers nieuw, de buitenwanden geisoleerd aan de binnenzijde, kunstof vensters met drievoudig glas, nieuwe keuken, nieuwe kachels en is de buitengevel geschilderd.

Ausweistyp: Energiebedarfsausweis
Energieträger: Stuckholz
Baujahr: 1920
Endenergiebedarf: 308,0 kWh/(m² a)
Energieeffizienzklasse: H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Huis met garage in dorpskern

Referentie nr. 1881
Plaats: Enkirch
Vraagprijs: € 80.000

Tussenwoning met Moezelzicht, terras en tuin

Referentie nr. 3269
Plaats: Traben-Trarbach
Vraagprijs: € 79.000

Historisch vakwerkhuis met veel karakter (renoveringsobject)

Referentie nr. 2615
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 49.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy