Mooi huis met 2 woningen en Moezelzicht

Optie

Kenmerken

Plaats: 56861 Reil (Mosel) (4894)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 161m2
Aantal kamers: 6
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 565m2
Referentie nr.: 4894
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 219.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit mooie huis met Moezelzicht staat op een absoluut hoogwater vrije locatie in het levendige dorp Reil aan de Moezel.
Het romantische wijn- en vakantieoord Reil kijkt terug op een lange wijntraditie. De bekendste wijngaard van Reiler is waarschijnlijk het gebied “Reiler vom heißen Stein”. De legende van de graaf Palts, die zijn beloofde ziel verruilde voor de edele Reiler-wijn met de duivel, loopt om hen heen. Bij ons vindt u ongerepte natuur, fantastische uitzichten en voelt u zich thuis in onze rustieke Strausswirtschaften en uitstekende gastronomie. Langs de mooie Moezelpromenade kunt u heerlijk genieten van alles wat Reil te bieden heeft.
Naast de wijngaarden, die vandaag de dag nog steeds uitgestrekt zijn, biedt het dorp Reil tal van mogelijkheden om wandelingen, trektochten en fietstochten te maken in een schilderachtige en afwisselende omgeving.
Voor meer info: https://www.reil-mosel.de/

Indeling:

Kelder: Ruime garage, verwarmingsruimte, wasruimte, opslag en een grote Fasskeller.

Begane grond: Hal met houtkachel, gastentoilet, woonkamer met deur naar groot balkon, eetkamer, keuken , badkamer met bad, douche toilet en wastafel, slaapkamer, grote ruime garage, werkplaats en werktuigenhal.

Eerste verdieping: overloop, woonkamer met deur naar balkon, keuken, slaapkamer met deur naar balkon, badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. Ruime zolder op de grote ruime garage en een houtopslag op de werktuigenhal.

Zolder: grote nog in te richten ruimte van ca.60m² waar de aansluitpunten voor verwarming en water aan- en afvoer reeds aanwezig zijn.

Algemeen: Dit mooie huis met 2 woningen en Moezelzicht is in een goede staat. Het werd in 1968 op massieve bouwwijze gebouwd en is in de loop van de jaren redelijk goed bijgehouden. Zo zijn er in 2002 in het hele huis nieuwe vensters en rolluiken geplaatst en is er op de begane grond een nieuwe badkamer gemaakt. De oliegestookte centrale verwarming uit 1991 werkt nog prima. In de woning op de begane grond ligt massief eiken parket en in de woning op de eerste verdieping liggen massief grenen vloerdelen.
De ruimte op de zolderverdieping is met zijn afmeting en het zicht op de Moezel ideaal voor eventueel een derde woning, hier kan zelfs met niet te veel breekwerk een balkon gemaakt worden. Op de werktuigenhal zou het een overweging kunnen zijn om een vierde woning te maken en wederom met zicht op de Moezel.
Kortom dit huis is, of u het nu compleet zelf wilt bewonen, zelf wonen en een deel verhuren of compleet verhuren, een mooi object met vele mogelijkheden en natuurlijk het zicht op de Moezel, welke op 75 meter van het huis stroomt.

Ausweistyp: Bedarfsausweis (Im Auftrag)
Energieträger: Heizöl, Holz
Baujahr: 1968
Endenergiebedarf: kWh/(m²*a)
Energieeffizienzklasse:

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Mooi, modern, levensloopbestendig vrijstaand huis met grote tuin en garage

Referentie nr. 4634
Plaats: Mesenich (Mosel)
Vraagprijs: € 439.000

Goed onderhouden huis voor 1 of 2 families met grote tuin en garage

Referentie nr. 4852
Plaats: Altstrimmig
Vraagprijs: € 269.000

Mooi Bruchsteinhaus met garage en tuin in Enkirch aan de Moezel

Referentie nr. 4608
Plaats: Enkirch (Mosel)
Vraagprijs: € 199.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy