Mooi ´Mehrfamilienhaus`met prachtig weids uitzicht

Kenmerken

Plaats: Zell (Althaus) (2733)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 317m2
Aantal kamers: 10
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 3159m2
Referentie nr.: 2733
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 185.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit mooie Mehrfamilienhaus met prachtig weids uitzicht staat in Althaus (Zell).                De Althaus-nederzetting ligt op een hoogvlakte boven het Altlayer Bachtal niet ver van Tellig, maar behoort politiek gezien tot de stad Zell. Het is in 1952 gesticht met een oppervlakte van ca.125 ha. en 7 boederijen. Vandaag de dag is Althaus een rustige, afgelegen plek zonder doorgaand verkeer en met een prachtig uitzicht op de Hunsrück. Het is een goed uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten over het plateau en in de beboste valleien.

Indeling:

Kelderetage:(woning 1.ca.80m²) hal, keuken, woonkamer, groot terras (oost-zuid-west), slaapkamer, werkkamer, badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine, voorraadkamer en werkplaats met verwarmingsketel.

Begane grond:(woning 2.ca.129m²) hal, keuken, eetkamer, woonkamer, groot balkon (oost-zuid-west, 2 slaapkamers,gasten toilet en badkamer met bad, douche, toilet, wasbak en wasmachine.

Eerste verdieping:(woning 3.ca.108m²) hal, keuken, woonkamer, balkon (zuid-oost), 2 slaapkamers en badkamer met bad, douche, toilet, wastefel en wasmachine.

Verder zijn er op het terrein 4 parkeerplaatsen, een garage, schuur, biologische waterzuivering voor afval water en een grote tuin.

Algemeen: Dit Mehrfamilienhaus is gebouwd in en naar de eisen van die tijd, nadien is de verwarming vernieuwd en is alles onderhouden. Woning 1 en woning 3 zijn permanent verhuurd. Woning 2 zou eventueel permanent verhuurd kunnen worden, maar u kunt er ook als eigenaar, nagenoeg kostenvrij, permanent of in uw vrije tijd gaan wonen. Hier geniet u van de rust, het weidse uitzicht en de ruimte om het huis. Héél weinig autoverkeer, alleen zo af en toe het knorrende geluid van een tevreden bio-varken op de naastgelegen bio-boerderij. Voor het vervoer van schoolgaande kinderen is er een schoolbus verbinding. Voor boodschappen, verdere inkopen en medische zorg gaat u naar Blankenrath ca.8 km. of Zell ca.12 km. Vliegveld Hahn ligt op 20km. van het vliegverkeer heeft u helemaal geen last, omdat de land- en opstijgroutes niet over deze locatie gaan.
Er is voor dit object op 03-03-2020 een waardebepalingsrapport opgesteld door een extern gekwalificeerd bureau.Deze is op aanvraag ter inzage.

 

Ausweistyp: Energieverbrauchsausweis
Energieträger: Öl
Baujahr:  1980
Endenergiebedarf: 102,7 kWh/ (m² a)
Energieeffizienzklasse:D

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Tussenwoning met Moezelzicht, terras en tuin

Referentie nr. 3269
Plaats: Traben-Trarbach
Vraagprijs: € 79.000

Huis met garage in dorpskern

Referentie nr. 1881
Plaats: Enkirch
Vraagprijs: € 80.000

Historisch vakwerkhuis met veel karakter (renoveringsobject)

Referentie nr. 2615
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 49.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy