Mooi, modern, levensloopbestendig vrijstaand huis met grote tuin en garage

Kenmerken

Plaats: Mesenich (Mosel) (4634)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 186m2
Aantal kamers: 5
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Gas
Kavel grootte: 2003m2
Referentie nr.: 4634
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 439.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit mooie, moderne vrijstaande huis met grote tuin en garage staat in Mesenich.
Mesenich is een klein historisch wijndorp met ongeveer 370 inwoners en ligt direct aan de oevers van de Moezel.
De bijna 100 hectare wijngaarden in Mesenich met de wijngaarden “Goldgrübchen”, “Deuslay” en “Abteiberg” worden door talrijke wijnboeren bewerkt. De wijngaarden van Mesenich behoren tot het grote wijnberg-areaal “Rosenhang”, die ook de wijngaarden van de Moezeldorpen Beilstein en Valwig omvat, en gedeeltelijk Senheim met Senhals, Briedern, Ellenz-Poltersdorf, Bruttig-Fankel, Cochem en Treis-Karden. In het 1e weekend van augustus wordt in Mesenich het grote wijnfeest gevierd en in het 2e weekend van september het straatwijnfeest, dat tot over de grenzen bekend is.
Voor meer info: http://www.mesenich.de/

Indeling:

Begane grond: hal met trap, grote L-vormige woon-/eetkamer met een moderne luxe inbouwkeuken en openslaande deuren naar het grote terras met ‘serre’, werk-/slaapkamer, badkamer met douche, wasmeubel en wasmachine, gastentoilet.

Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers, masterbedroom met groot overdekt balkon, badkamer met wellnesdouche, toilet en wasmeubel.

Buiten: vanuit het huis een ruim terras met ‘serre’ met electrisch bediende screens, hobbykas en houtstek, grote tuin met grasveld, groentetuin, boomgaard, tuinhuisje en verschillende mooi aangelegde perken. Op de plek van de boomgaard en het tuinhuis mag een extra huis gebouwd worden .

Algemeen: Dit mooie, moderne vrijstaande huis met grote tuin en garage is een zogenaamd Fertighaus en heeft prima energetische waardes. In 2020 is er een op vloeibaar gas gestookte centrale verwarming aangelegd met een hoogrendement ketel, de gastank  is ingegraven en verstoord dan ook niet het aanzicht. Op het naar het zuiden gerichte dak zou u nog kunnen overwegen om er zonnepanelen op te leggen. De rolluiken en screens zijn 

Dit huis is uitermate geschikt voor levensbestendig wonen met: ingang, wonen, koken, eten, slapen, baden, toilet, terras en garage op de begane grond. Familie en vrienden kunnen dan boven slapen met een eigen badkamer.

Verder is dit huis ook zéér geschikt voor een jong gezin met kinderen of kinderwens. De lekkere grote woonruimte beneden en de in totaal 4 slaapkamers en 2 badkamers geven een groots gevoel van ruimte. Daarnaast geven het grote terras en de grote omheinde tuin u de mogelijkheid tot heerlijk buiten zijn en te spelen.

Mocht dit uw huis worden, dan kunt u er zo intrekken. Binnen en buiten is het af.

Bent u nieuwsgierig geworden? Maak snel een afspraak!

Ausweistyp: Energiebedarfsausweis
Energieträger: Flüssiggas
Baujahr:  2006
Endenergiebedarf: 100,4 kWh/(m² a)
Energieeffizienzklasse: C

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Sfeervol hotel in Traben Trarbach direct aan de Moezel

Referentie nr. 4285
Plaats: Traben-Trarbach Wolf
Vraagprijs: € 499.000

Zéér goed onderhouden huis voor 1 of 2 families aan de Moezel

Referentie nr. 3579
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 179.000

Belegingspand met 4 woningen in Traben-Trarbach (Mosel)

Referentie nr. 4787
Plaats: Traben Trarbach
Vraagprijs: € 499.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy