Mooi ruim modern huis met rust, ruimte, natuur en grote tuin

Kenmerken

Plaats: Mengerschied (1958)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 220m2
Aantal kamers: 8
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 1650m2
Referentie nr.: 1958
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 299.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Het dorp Mengerschied met 750 inwoners ligt in de Rijn-Hunsrück-regio, aan de voet van het prachtige Soonwald, te midden van het middelgebergte van de Hunsrück en behoort tot het Verbandsgemeinde Simmern / Hunsrück.
Kleinere winkels en een bakkerij bevinden zich in het dorp. Meer winkels biedt de provinciale zetel Simmern (10 km. Snel internet is beschikbaar door een glasvezelnetwerk.
In de naburige stad Gemünden (3 km) vindt u een artsenpraktijk voor algemene geneeskunde, een tandarts en een apotheek. Verder medische beoefenaars en het ziekenhuis zijn gevestigd in Simmern en in ongeveer 10 minuten. snel bereikbaar met de auto.
De kleuterschool “Sonnenschein” bevindt zich in het dorp . De basisschoolleerlingen volgen de Soonwaldschule in Gemünden. In Simmern en Kirchberg (13 km) zijn alle secundaire scholen beschikbaar.
De luchthaven Hahn ligt op ongeveer 25 km afstand. Over de 4-baans B 50 bereikte de snelweg A 61 in ongeveer 15 minuten (18 km).
Talrijke excursiemogelijkheden bieden het direct aan de plaats grenzende Soonwald. De Lametbach stroomt door de Soonwald vallei en is een populaire wandelbestemming.
Het dorp is goed verbonden met diverse wandel- en fietsnetwerken in de Hunsrück. Ambitieuze mountainbikers vinden prachtige routes in het Soonwald.
Het buitenzwembad Gemünden (2 km) ligt tussen Mengerschied en Gemünden, zeer idyllisch in het Lametbachtal en is ook veilig en gemakkelijk te bereiken via een fietspad. Binnenzwembaden zijn te vinden in Simmern en Kirchberg.
Een breed scala aan clubs biedt veel mogelijkheden voor recreatieve activiteiten en paardenliefhebbers kunnen terecht bij de manege in het dorp.
Indeling:

Begane grond: Grote living met moderne inbouwkeuken, 3 slaapkamers, badkamer met bad, douche en toilet, gastentoilet met douche, voorraadruimte, inpandige carport en werkplaats.

Kelder: Hal met ingang, woonkamer, keuken, badkamer met bad, douche en toilet, 2 slaapkamers, kelder met aparte ingang, opslag, verwarmingsruimte en olietank ruimte.

Algemeen: Bij dit ruime voor dubbele bewoning geschikte huis hoort nog een grote zeer degelijke gebouwde vrijstaande garage met werkplaats. Aan de voorzijde van het huis is een kleine tuin en heeft u een schitterend vrij uitzicht over landerijen. Aan de achterzijde is een grote tuin vanwaaruit u zo de natuur inloopt.
Warmte, stroom en water zijn zo aangelegd dat die apart afgerekend kunnen worden bij opdeling in twee eenheden. Keuken en eventueel meubilair zijn bij prijs inbegrepen.

Ausweistyp: Energieverbrauchsausweis
Energieträger: Heizöl, Holz
Baujahr: 1997
Endenergiebedarf: 108,8 kWh/(m²*a)
Energieeffizienzklasse: D

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Mooi vrijstaand vakwerkhuis met balkon, tuin en garages

Referentie nr. 1929
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 129.000

Historisch vakwerkhuis met veel karakter (renoveringsobject)

Referentie nr. 2615
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 49.000

Mooie vrijstaand huis met 2 vakantieappartement en vele extra’s

Referentie nr. 3288
Plaats: Ellenz-Poltersdorf
Vraagprijs: € 325.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy