Mooi vakwerkmonument met schuur, terras en grote tuin met Moezelzicht

Kenmerken

Plaats: Bullay (3003)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 65m2
Aantal kamers: 3
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Elektrisch
Kavel grootte: 444m2
Referentie nr.: 3003
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 80.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit mooie vakwerkmonument met schuur, terras en grote tuin met Moezelzicht staat op een mooie locatie midden in Bullay.
Schuine steegjes en oude vakwerkhuizen in het centrum in combinatie met de uitgesproken Moezel-gastvrijheid in tal van hotels, restaurants en tavernes zorgen voor uw welzijn. Langs de oevers van de Moezel vindt u rust en ontspanning tijdens lange wandelingen op zeer goed ontwikkelde wandelpaden langs de waterkant, een van de langste (ongeveer 1000 meter) van alle Moezeldorpen. Door vele maatregelen, vooral op het gebied van lokale verfraaiing, heeft Bullay zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk toeristenoord en heeft het al verschillende prijzen ontvangen in de staatswedstrijd. “Ons dorp moet mooier worden” Om verdere hoogtepunten van de Moezelregio te verkennen, is Bullay een van de beste uitgangspunten aan de Moezel met zijn zeer gunstige locatie tussen Trier en Koblenz, evenals de handige vervoersverbindingen door het trein- en busstation en de Moezelbrug.
Voor meer info: http://www.bullay.de

Indeling:

Kelder: geheel onderkelderd met ruime gewelfde kelder

Begane grond: hal, woon-/eetkamer

Eerste verdieping: overloop, grote slaapkamer en een kleine slaapkamer

Zolder: open grote zolder

Algemeen:

Dit mooie vakwerkmonument is in een prima staat van onderhoud, de natuur leien op het dak en de electra zijn in 1999 in opdracht van de gemeente Bullay vernieuwd om het in gebruik te kunnen nehmen als klein museum. Dit museum is inmiddels gestopt met tentoon stellen. In het huis en het bijgebouw zijn vele mooie historische details bewaard gebleven. Het huis wordt verwarmd middels electro speicher kachels en er dient een keuken en een badkamer ingebouwd te worden. Als dit eenmaal gebeurt is heeft u een uniek object als vakantiewoning of voor de vakantieverhuur.

Naast het grondstuk waar het huis met het bijgebouw op staat is er nog een grondstuk  met een gebouw en grote tuin met vanuit de tuin zicht op de Moezel ( ca.50mtr.). Het gebouw staat voor de komende 9 jaar ter beschikking voor de opslag van de spullen die uit het museum kwamen. Is deze beschikking éénmaal ten einde of wordt dit eerder beeindigd dan kan er in het gebouw met gemak nog een tweede kleine woning gemaakt worden.

„Es handelt sich um ein nicht der Verpflichtung zur Erstellung eines Energieausweises unterliegendes Baudenkmal gem. § 16 Abs. 5 i. V. m. § 2 Nr. 3a EnEV 2014, dass nach § 8 Abs. 1 Nr. 1 i. V. m. § 4 des Denkmalschutzgesetzes Rheinland-Pfalz als unbewegliches Kulturdenkmal geschützt ist.“

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Mooi vrijstaand vakwerkhuis met balkon, tuin en garages

Referentie nr. 1929
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 129.000

Mooie vrijstaand huis met 2 vakantieappartement en vele extra’s

Referentie nr. 3288
Plaats: Ellenz-Poltersdorf
Vraagprijs: € 325.000

Historisch vakwerkhuis met veel karakter (renoveringsobject)

Referentie nr. 2615
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 49.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy