Mooi vrijstaand vakwerkhuis met balkon, tuin en garages

Kenmerken

Plaats: Briedel (1929)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 80m2
Aantal kamers: 6
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 284m2
Referentie nr.: 1929
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 98.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Mooi vrijstaand vakwerkhuis met balkon, tuin en garages Het huis is gelegen op een hoogwatervrije locatie in het wijndorp Briedel aan de Moezel.
„Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Briedel is kortom een plaats aan de Moezel die men gezien moet hebben. Een romantisch plaatsje met mooie straatjes leuke winkeltjes erg leuk om doorheen te wandelen. Briedel is dus ook een echt wandelparadijs. De Briedeler Schweiz een wandelgebied met romantische rotspartijen, mooie uitzichten  en goed gemarkeerde wandelwegen. Een pondje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september.                                           Voor meer info: https://www.briedel.de

Indeling:
Kelder: Ruime garage en een wijnkelder.

Begane grond: Hal met trap naar boven, woonkamer met deur naar terras en mooie siertuin, badkamer met douche en toilet, sauna met douche, houtopslag, verwarmingsruimte en kleine werkplaats.

Eerste verdieping: Hal met trap naar boven, woonkamer met open haard, eetkamer met deur naar mooi overdekt terras, keuken met eenvoudige inbouwkeuken, gastentoilet en garage met elektrische deur.

Tweede verdieping: Hal, slaapkamer, badkamer met toilet en douche en een ruime afgewerkte zolderruimte.

Algemeen: Dit huis bevind zich op een rustige hoogwatervrije locatie in Briedel, is in een goede staat. De bouwtechnische tekeningen van eerder verbouwingen zijn aanwezig. De houten vensters zijn voorzien van dubbelglas. Er is een oliegestookte cv.
Met zijn beide terrassen , de mooie ruime omsloten tuin en de twee garages is dit een heerlijk huis voor diegene die ook graag buiten wil zijn.

Ausweistyp: Denkmalschutz
Energieträger:  ÖL
Baujahr:  1910
Endenergiebedarf:

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Jugendstilvilla met 4 appartementen en groot parkeerterrein.

Referentie nr. 1914
Plaats: Traben Trarbach
Vraagprijs: € 359.000

Mooi ruim hoekhuis met grote garage en werkplaats

Referentie nr. 2013
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 65.000

Mooie heldere eigenaarswoning

Referentie nr. 2392
Plaats: Traben Trarbach
Vraagprijs: € 119.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy