Mooie tussenwoning met tuin, balkon en extra bijgebouw (Vaste Prijs)

Kenmerken

Plaats: Ediger-Eller (2822)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 123m2
Aantal kamers: 6
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 362m2
Referentie nr.: 2822
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 105.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Deze mooie tussenwoning met ruime zonnige tuin en extra bijgebouw staat in het pittoreske Ediger-Eller en ligt aan een smalle weg in het centrum van Ediger. De nabijheid van de Moezel en de Calmont Klettersteig bieden vele vrije tijds bestedingen. Het dorp beschikt over artsen, een bank en diverse inkoopmogelijkheden. Ediger is één van de toeristische trekpleisters aan de Moezel met natuurlijk talrijke restaurants, wijnlokalen, vele goed onderhouden karakteristieke panden en een gezellige boulevard langs de Moezel. Voor meer info: https://www.ediger-eller.de/

Indeling:

Kelder: garage met electrisch aangedreven garagedeur, wasruimte, verwarmingsruimte, wijnkelder met olie opslag en een opslagruimte.

Begane grond: hal, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer met bad, toilet en wastafel, halletje met ingang naar garage en deur naar de tuin.

Eerste verdieping: overloop met deur naar balkon, 4 slaapkamers en gastentoilet.

Tweede verdieping: ruime zolderverdieping met een te maken moglijkheid voor een opening naar een reeds bestaand dakterras.

Algemeen: deze mooie tussenwoning met tuin, balkon en extra bijgebouw is in een goede staat. Het oudste deel is van voor 1900 en in 1970 is er een groot stuk aangebouwd in massieve bouwwijze. Het huis wordt verwarmd door een oliegestookte centrale verwarmingsketel met warmwatervoorziening uit 2001, de hoofdzakelijk houten kozijnen zijn grotendeels voorzien van dubbel glas. Enige aanpassingen aan de huidige tijd zijn wel nodig, maar dan heeft u ook een leuk object op een leuke locatie.
Dit object op korte afstand van de Moezel, in de direkte nabijheid van diverse restaurants en mooie gebouwen is de perfecte basis voor permanente- of vakantiebewoning. De ruime zonnige tuin voor de middagzon en het balkon met de morgenzon maken het mogelijk om heerlijk buiten te relaxen.
In het grote bijgebouw met 2 etages en een deels overdekte binnenplaats geven u de mogelijkheid tot extra garage, caravan- of camperstalling en eventueel als vakantiehuisje om te bouwen.

 

Ausweistyp: Energiebedarfsausweis

Energieträger: Öl Zentral Heizung

Baujahr:  1900+ 1970

Endenergiebedarf: kWh/(m² a)

Energieeffizienzklasse:

 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Huis met garage in dorpskern

Referentie nr. 1881
Plaats: Enkirch
Vraagprijs: € 80.000

Historisch vakwerkhuis met veel karakter (renoveringsobject)

Referentie nr. 2615
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 49.000

Tussenwoning met Moezelzicht, terras en tuin

Referentie nr. 3269
Plaats: Traben-Trarbach
Vraagprijs: € 79.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy