Mooie (vakantie)woning met Moezelzicht

Kenmerken

Plaats: Briedel (1928)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 157m2
Aantal kamers: 8
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 149m2
Referentie nr.: 1928
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 0
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Mooie goed verhuurde (vakantie)woning met Moezelzicht en terras in Briedel aan de Moezel

Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Briedel is kortom een plaats aan de Moezel die men gezien moet hebben. Een romantisch plaatsje met mooie straatjes leuke winkeltjes erg leuk om doorheen te wandelen. Briedel is dus ook een echt wandelparadijs. De Briedeler Schweiz een wandelgebied met romantische rotspartijen, mooie uitzichten en goed gemarkeerde wandelwegen. Een pontje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september. Voor meer info: https://www.briedel.de

Indeling:

Kelder: In de kelder bevinden zich 2 ruime garages

Begane grond: Ruime hal, mooie komplete keuken, woonkamer, badkamer met wc en bad, wasruimte, klein overdekt terras aan achterzijde en groot terras aan moezelzijde.

Eerste verdieping: hal, badkamer met wc en douche, 2 slaapkamers en 1 masterbedroom.

Tweede verdieping: Trapopgang, slaapkamer en 2 opslagruimtes

Algemeen: Deze mooie goed verhuurde (vakantie)woning met Moezelzicht en terras in Briedel aan de Moezel is in goede staat van onderhoud en wordt volledig gemeubileerd verkocht. Bij de verkoop neemt u ook de reeds vaststaande boekingen voor komend jaar over. Deze woning is een goede investering met leuk rendement als u erover denkt een tweede woning te kopen op een mooie locatie. Natuurlijk is er ruimte om de woning zelf te gebruiken.

Ausweistyp: Energiebedarfsausweis
Energieträger: Heizöl EL
Baujahr: 1930
Energiebedarf: 350,0 kW / h (m² * a)
Energieklasse: H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Mooie vrijstaand huis met 2 vakantieappartement en vele extra’s

Referentie nr. 3288
Plaats: Ellenz-Poltersdorf
Vraagprijs: € 325.000

Historisch vakwerkhuis met veel karakter (renoveringsobject)

Referentie nr. 2615
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 49.000

Mooi vrijstaand vakwerkhuis met balkon, tuin en garages

Referentie nr. 1929
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 129.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy