Pension met eigenaarswoning aan de Moezel

Kenmerken

Plaats: Kövenig (2420)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 300m2
Aantal kamers: 20
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 1592m2
Referentie nr.: 2420
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 199.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit pension met eigenaarswoning aan de moezel staat aan het einde van het dorp Kövenig direct aan de K65 tussen Reil en Traben -Trarbach. Kövenig is een klein wijndorp aan de Mittel Mosel met ca. 170 inwoners. Het historische wijndorp Enkirch ligt precies aan de andere kant van de Moezel en is met een pontje bereikbaar.Kövenig ligt iets boven de Moezel op ca. 106 meter hoogte met aan de westzijde de 200 meter hoger gelegen Mont Royal, waarbij het onderste deel van de bergwand voor wijnbouw is en het bovenste deel is met bos begroeid. Op Mont Royal is een klein vliegveld voor sportvliegtuigen en zweefvleigtuigen. In het dorp is een staion van de regionale treinverbinding van Bullay Hauptbahnhof naar Traben Trarbach.

Indeling:

Kelder: in de van binnen en buiten bereikbare kelder zijn : verwarmingsruimte, opslagruimte, toilet (oud), badkamer (oud), wasmachine ruimte

Eigenaarswoning: op de begane grond bevindt zich de ruime eigenaarswoning met: ingang, keuken met complete inbouwkeuken, slaapkamer met in aanbouw zijnde senioren douche, gastentoilet, hal, eetkamer met houtkachel, woonkamer met deur naar terras met Moezelzicht, badkamer met bad, toilet en wastafel, slaapkamer, slaapkamer met deur naar terras.

Pension:

Begane Grond: ontbijt- en verblijfsruimte voor 24 personen met de ingang voor de gasten, trapopgang met mooie houten trap en houtkachel.

Eerste etage: overloop met klein zitje vanwaar een blik op de Moezel, linnenkamer en 4 x een 2 persoonskamer met laminaat en douche, toilet, wastafel en ieders een ruim balkon met of blik op de Moezel of op de Wijnbergen.

Tweede etage: 1 éénpersoons slaapkamer met blik op de Moezel, 1 tweepersoons slaapkamer, gasten toilet. Deze twee slaapkamers kunnen uitstekend als extra kamer(s) voor bv. kinderen voor de kamers op de eerste etage dienst doen. Een apart vakantie- appartement met: overloop, keuken met inbouwkeuken en eethoek, woonkamer met Frans balkon en met prachtig uitzicht, toilet op overloop, 2 slaapkamers met elk douche en toilet.

Rondom het gebouw: twee met elkaar in open verbinding staande garages, grote opslagruimte, kleine vrijstaande plantenkas, ingegraven en ingemetseld zwembad van ca. 5×3, overdekte halfopen zithoek, tuinhuis met inbouwkeuken, zithoek, luifel en vaste gemetselde grote grill, opslagruimte voor tuingereedschap en machines, diverse grasvelden, 2 inritten, grote verhard terrein en voldoende ruimte om te parkeren.   

Algemeen: Dit pension bevindt zich in een goede staat van onderhoud, maar heeft hier en daar wat onderhoud en modernisering nodig. Het pension wordt met de meubels verkocht. Door de de ligging aan het einde van het dorp, en de vele ruimte rondom het gebouw biedt dit pension vele mogelijkheden. Het zou uitermate geschikt zijn als overnachtingspension voor bijvoorbeeld: groepen motorrijders, oldtimerclubs, wielerfans, wandelclubs etc. U biedt dan naast de overnachting, ontbijt en na een dag onderweg te zijn geweest een heerlijke barbeque aan.
Zomaar een idee!!

 

Ausweistyp:Energiebedarfsausweis
Energieträger:Heizöl EL, Stückholz
Baujahr:1900 Anbau 1972 & 1979
Endenergiebedarf:313,0 kWh(m²*a)
Energieeffizienzklasse:H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Mooi vrijstaand vakwerkhuis met balkon, tuin en garages

Referentie nr. 1929
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 129.000

Mooie vrijstaand huis met 2 vakantieappartement en vele extra’s

Referentie nr. 3288
Plaats: Ellenz-Poltersdorf
Vraagprijs: € 325.000

Historisch vakwerkhuis met veel karakter (renoveringsobject)

Referentie nr. 2615
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 49.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy