Schitterend gelegen eengezinswoning met prachtig uitzicht

Kenmerken

Plaats: Traben Trarbach (2321)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 114m2
Aantal kamers: 5
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 1000m2
Referentie nr.: 2321
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 0
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Deze op een schitterende locatie gelegen ruime eengezinswoning met ruime tuin, garage en terras in het buitengebied van Traben Trarbach bied u rust, ruimte en een prachtig uitzicht.
Het levendige, pittoreske stadje Traben-Trarbach aan de midden Moezel met ca. 5900 inwoners is het startpunt voor vele toeristen en staat onder meer bekent om zijn Jugendstil gebouwen. Met de trein bereikt u in ca. 15 minuten Bullay wat aansluiting heeft op het internationale spoorwegennet. Het nabij gelegen vliegveld Hahn bevindt zich op ca. 20 km. In de voetgangerszone bevinden zich meerdere winkels, restaurants, bakkerijen en supermarkten. Verder zijn in de directe omgeving een zwembad, midgetgolf, klimerpark en een klein vliegveldje.
Voor meer info:https://www.traben-trarbach.de

Indeling:

Kelder:een van buitenaf goed bereikbare, droge algemene kelder, waar de verwarmingsketel, de olietanks, de watermeters en opslag zijn 

Begane grond:nieuw aangebouwd houten terras, eetkamer, woonkamer met ingebouwde houtkachel, keuken met moderne inbouwkeuken, gasten toilet en was-/opslagruimte, mooie houten trapopgang. Verder is er een vrijstaande garage.

Eerste verdieping:overloop, nette badkamer met bad, toilet, bidet en 2 wastafels, aparte douchecabine, grote slaapkamer, 2 logeerkamers waarvan één met een vaste trap naar de zolder.

Zolder:droge zolder.

Algemeen:Deze eengezinswoning bevindt zich in een goede staat van onderhoud, met houten vensters met dubbel glas en deels met houten luiken en deels met rolluiken. Het ruime terras van ca. 30m² op het zuidwesten met schitterend uitzicht en de ruime tuin bieden u veel buiten plezier en direct vanuit het huis loopt u zo de vrije natuur in.
Deze uit ca.1660 stammende boerderij is nadien verschillende keren verbouwd met in 2014 de laatste verbouwing tot wat het nu is.

 

 

Vereniging van Eigenaren.1

Omdat het gaat om vier wooneenheden, ooit gesplitst in één gebouw is er een vereniging van eigenaren. Het beheer wordt gedaan door één van de eigenaren. Het gezamenlijke beheer betreft onder andere de cv-installatie, een deel van de tuin, de schotelantenne en de opstalverzekering.Er zijn geen beheerskosten. In 2016 is er geïnvesteerd in een nieuw gezamenlijk rioolsysteem(Kleinkläranlage) dat nu voldoet aan strenge Duitse regelgeving. De VvE doet niet aan opbouw van reserves. Grote investeringen zijn er de komende jaren niet te verwachten.De meeste kosten zijn afhankelijk van het gebruik: stookolie, elektrisch en eventueel hout. Vaste kosten zijn voornamelijk opstalverzekering, onderhoud stookinstallatie alsmede de jaarlijkse meting van het individueel oliegebruik hetgeen door een externe firma wordt gemeten.Duitsland kent een onroerend goed belasting voor tweede woningen. Deze is € 45,- per kwartaal.Tuinbeheer wordt door de eigenaren zelf gedaan.Op het terrein staan nog twee andere woningen en er is een klein architectenbureau gevestigd.De sfeer is er gemoedelijk en informeel. Van de zes woningen op het terrein worden er drie permanent bewoond en drie worden gebruikt als tweede woning door de eigenaren. Verhuur vindt niet of nauwelijks plaats. Grenzend aan het terrein staat er nog één woning die permanent wordt bewoond. Aan het hele weggetje zijn derhalve 7 woningen gelegen waarvan vier permanent en drie periodiek worden bewoond.

Ausweistyp:Energiebedarfsausweis
Energieträger:Öl, Holz, Strom-Mix
Baujahr:1700
Endenergiebedarf:288,8 kWh/(m²*a) 
Energieeffizienzklasse:H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Historisch vakwerkhuis met veel karakter (renoveringsobject)

Referentie nr. 2615
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 49.000

Mooie vrijstaand huis met 2 vakantieappartement en vele extra’s

Referentie nr. 3288
Plaats: Ellenz-Poltersdorf
Vraagprijs: € 325.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy