Schitterende oude pastorie in Senheim aan de Moezel

Kenmerken

Plaats: Senheim (5876)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 275m2
Aantal kamers: 9
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 295m2
Referentie nr.: 5876
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 399.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Deze schitterende historische pastorie staat aan het eind van Senheim aan de Moezel. Senheim telt ca.660 inwoners en ligt aan de Moezel tussen Zell en Cochem. Het is een actief wijndorp met restaurants, wijnstuben, gastenkamers en vakantiewoningen. Verder is er een camping met jachthaven, zijn er tennisbanen en talrijke goed begaanbare wandelroutes. Natuurlijk zijn er ook de wijnfeesten en diverse evenementen. De afstanden naar de toeristische trekpleisters Cochem (16km), Zell (16km) en Beilstein (6km) zijn zowel met de fiets alsook met de uitstekende busverbindingen makkelijk te bereiken en te bezoeken.
Voor meer info: https://senheim.de/index.html

 

Indeling hoofdgebouw:

Kelder: grote wijnkelder verdeeld in verschillende ruimtes welke van binnen en buiten bereikbaar zijn en waar de olieketel en olietanks staan.

Begane grond: Ruime entree met prachtige oude tegels en windvang, keuken, eetkamer, 2 slaapkamers, prachtige eiken trap en doorgang naar binnenplaats en  tweede gebouw.

Eerste verdieping: Overloop met deur naar tweede gebouw, woonkamer, slaapkamer, slaapkamer met aangrenzend terras, badkamer met bad, douche, toilet en wastafel.

Zolder: zeer grote zolder met zeer bijzondere daglichtopeningen, welke eventueel uitgebouwd kan worden tot extra leefruimtes.

Indeling tweede gebouw:

Kelder: 2 van buitenaf bereikbare kelders en een garage.

Begane grond: binnenplaats, voormalige wijnmakerij, gemeenschappelijke ruimte, opslagruimte, gastentoilet en ruim buitenterras.

Eerste verdieping: hal, 3 moderne kamers met badkamer ensuite, klein terras.

Zolder: grote zolder voor eventuele extra ruimtes.

Algemeen: Deze schitterende historische pastorie in Senheim aan de Moezel zijn eigenlijk 2 gebouwen die doormiddel van een binnenplaats met elkaar verbonden zijn. Het hoofdgebouw is de eigenlijke pastorie met goed bemeten ruimtes, authentieke elementen en hoge plafonds, het tweede gebouw was vroeger voor de wijnbouw en nu omgebouwd tot gastenverblijven met een luxe standaard. Het oliegestookte centrale verwarmingssyteem heeft op dit moment een gedateerde, functionerende, olieketel, maar er is een goede gebruikte Buderus verwarmingsketel uit 2008 aanwezig. Verder zijn grote delen van de water-, verwarming-, stroomleidingen vernieuwd en zijn bijvoorbeeld ook al aanwezig op de zolder. Het dak is gedekt met natuur leien en in een goede staat.

Deze historische pastorie is uitermate geschikt voor bewoning, met eventueel kantoor aan huis in het hoofdgebouw en gastenkamerverhuur in het tweede gebouw. Ook zou je hier ook heel goed met 2 families kunnen wonen. Ook zijn natuurlijk andere combinaties mogelijk.

Graag vertellen we u meer over deze historische pastorie en leiden u met alle plezier rond tijdens een bezichtiging.

 

Ausweistyp: Bedarfsausweis

Energieträger: Heizöl, EL

Baujahr: 1730-1850 

Endenergiebedarf: 281,4 kWh/ (m² a)

Energieeffizienzklasse: H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Schitterende oude pastorie in Senheim aan de Moezel

Referentie nr. 5876
Plaats: Senheim
Vraagprijs: € 399.000

Vrijstaand huis met groot terras en 2 garages

Referentie nr. 5897
Plaats: Enkirch
Vraagprijs: € 149.000

Zonnig gelegen vrijstaand huis met veel privacy in Lütz

Referentie nr. 5686
Plaats: Lütz
Vraagprijs: € 329.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy