Schitterend gerenoveerde recreatiewoning

Plaats: Ediger Eller (1509)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 90m2
Aantal kamers: 6
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Gas
Kavel grootte: 380m2
Referentie nr.: 1509
Courtage: 3,57 %
Vraagprijs:
€ 155.000
Download brochure
Neem contact op

Omschrijving woning

Prachtige gemeubileerde recreatiewoning gelegen in het Ferienresort Cochem en het schilderachtige heuvellandschap nabij Cochem aan de Moezel. Het park kenmerkt zich door zijn hoogwaardige faciliteiten waaronder een 18 holes golfbaan en een zwembad. Het
vakantiegebied staat bekend om zijn uitstekende wijnen. Wijnproeven bij een boer en wandelen langs de wijngaarden is hier zeker geen uitzondering. Ook het maken van een Moezelrondvaart of fietsen langs de rivier behoort tot de mogelijkheden.

Indeling:

Op de begane grond vindt u een ruime hal met aangrenzend een toilet en een riante living, voorzien van een af te sluiten eigenarenkast waarin u uw persoonlijke bezittingen kunt opbergen. Ook vindt u hier de luxe L-vormige woonkeuken, voorzien van alle moderne apparatuur. Tevens bevindt zich op de begane grond één ruime slaapkamer met een luxe badkamer met ligbad. De woning is op de begane grond voorzien van vloerverwarming.

De eerste verdieping is voorzien van 2 royale slaapkamers waarvan één met een balkon. Daarnaast vindt u op de verdieping een separaat toilet en een luxe badkamer met twee wastafels, een douche en een sauna.

In 2018 is de woning compleet gerestyled en voorzien van nieuwe inventaris en voldoet weer volledig aan de eisen van deze tijd. Deze woning wordt aangeboden inclusief het sfeervolle interieur en heeft goede verhuurmogelijkheden met een goed rendement via Roompot Vakanties middels een zogenaamde ‘triple netto overeenkomst’ , waarin alle kosten (behalve van groot onderhoud) voor rekening zijn van de exploitant van het vakantiepark.

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:
Zeer royaal appartement met privé voortuin op schitterende locatie
Plaats: Reil
Vraagprijs: € 139.000
Mooie voormalige boerderij met garages
Plaats: Grenderich
Vraagprijs: € 129.000
Jugendstilvilla met 4 appartementen en groot parkeerterrein.
Plaats: Traben Trarbach
Vraagprijs: € 359.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy