Tussenwoning met tuin, balkon en kleine garage

Kenmerken

Plaats: Briedel (2129)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 110m2
Aantal kamers: 5
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Elektrisch
Kavel grootte: 261m2
Referentie nr.: 2129
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 79.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Deze tussenwoning met tuin, balkon en kleine garage staat in het centrum van het mooie Briedel. Het huis is gelegen op een hoogwatervrije locatie in het wijndorp Briedel aan de Moezel.
„Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Briedel is kortom een plaats aan de Moezel die men gezien moet hebben. Een romantisch plaatsje met mooie straatjes leuke winkeltjes erg leuk om doorheen te wandelen. Briedel is dus ook een echt wandelparadijs. De Briedeler Schweiz een wandelgebied met romantische rotspartijen, mooie uitzichten  en goed gemarkeerde wandelwegen. Een pondje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september.                                          

Voor meer info: https://www.briedel.de

Indeling:

Kelder: Van buiten bereikbare ruime kelder

Begane grond: Balkon, hal, gastentoilet, keuken met ruime inbouwkeuken, woonkamer, 2 bergingen, binnenplaatsje met trap naar de tuin op eerste verdieping niveau.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer met aangebouwde kledingkast, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer met douche, toilet en wastafel, werkplaats en een ruime tuin op het zuiden met overdekt terrasje. De tuin grenst aan de achterzijde aan een verharde landbouwweg.

Tweede verdieping: Een zolderruimte met geisoleerd dak, 2 slaapkamers en nog verder te verbouwen ruimtes.

Algemeen: Deze tussenwoning met tuin, balkon en kleine garage bevindt zich in een redelijk tot goede staat van onderhoud. Het wordt verwarmd middels electrokachels, maar kan door de aanwezigheid van een rookkanaal ook aan gevuld worden met bijvoorbeeld een pelletkachel. De houten kozijnen zijn grotendeels voorzien van dubbelglas en rolluiken. De aan de achterzijde gelegen tuin biedt u de mogelijkheid tot het maken van een groente- of bloementuin, terrassen of een combinatie ervan.
Vanaf de voorkant van de woning ligt de Moezel op ca.100 mtr. En vanuit de tuin aan de achterzijde loopt of fietst u zo de wijnbergen en bossen in.

Ausweistyp: Energiebedarfsausweis

Energieträger: Strom-mix

Baujahr: 1959 

Endenergiebedarf: 221,8 kWh/(m²*a) 

Energieeffizienzklasse: G 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Tussenwoning met Moezelzicht, terras en tuin

Referentie nr. 3269
Plaats: Traben-Trarbach
Vraagprijs: € 79.000

Historisch vakwerkhuis met veel karakter (renoveringsobject)

Referentie nr. 2615
Plaats: Pünderich
Vraagprijs: € 49.000

Huis met garage in dorpskern

Referentie nr. 1881
Plaats: Enkirch
Vraagprijs: € 80.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy