Uniek huis met grote tuin, overdekt terras en garage

Kenmerken

Plaats: Sankt Aldegund (4563)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 170m2
Aantal kamers: 10
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Hout
Kavel grootte: 448m2
Referentie nr.: 4563
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 275.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit unieke huis met grote tuin, overdekt terras en garage staat aan een rustig straat met beschermd dorpsgezicht in St.Aldegund. ( Denkmalschutz)
Het wijn- en vakantieoord St. Aldegund ligt in het hart van het prachtige Moezellandschap, ongeveer halverwege tussen Trier en Koblenz. Liefdevol gerestaureerde vakwerkhuizen in de smalle kronkelstraatjes van het oude stadscentrum getuigen van de rijke geschiedenis van de 900 jaar oude stad. Steile wijngaarden, een groot bosgebied en prachtige uitzichtpunten op het prachtige Moezeldal maken een wandeling hier tot een heel bijzondere ervaring. Door een stuwdam in het dorp strekt de Moezel zich bijna als een klein meer door het hele dal uit en biedt uitstekende watersportmogelijkheden. Het is een plaats waar de eenvoudige dorpscultuur en het kunsterfgoed naadloos overgaan van de hoge Middeleeuwen tot vandaag, en waar het dorpsbeeld in de kern bewaard is gebleven.
Meer info: http://www.st-aldegund.de/

Indeling:

Kelder: 3 met elkaar verbonden kelderruimtes die van buitenaf bereikbaar zijn, ruime garage met E-deur

Begane grond: hal met trapopgang, badkamer met inloopdouche, hangtoilet en wastafel, werkkamer, keuken met inbouwkeuken uit 2018 met Siemens inbouwapparatuur, zéér ruime woonkamer met pelletkachel en terrasdeuren

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer met aankleedruimte, 2 slaapkamers

Tweede verdieping: overloop, slaapkamer, badkamer met douche, bad, toilet en wastafel, zolderruimte

Algemeen: Dit unieke huis met grote tuin, overdekt terras en garage bestaat eigenlijk uit twee aan elkaar gekoppelde huizen die voor het grootste deel al grondig gerenoveerd zijn. Zo zijn de waterleidingen en riolering compleet nieuw en zijn de stroomvoorzieningen waar nodig vernieuwd. Het ene dak is opnieuw bedekt met echte leien in 1984 en het andere dak in 2018. Vanaf 2018 zijn de zijgevels van het huis met de gemetselde gevel (linker deel) bekleed met 10 cm isolatie en nieuwe leien. De achterzijde is bekleed met 14 cm. isolatie en daarna aangesmeerd. Tevens zijn in beide huizen de ramen en buitendeuren vervangen, is er een ruime garage gebouwd, een groot overdekt terras met aangrenzende tuin aangelegd en is er een nieuwe keuken geplaatst. In het rechterdeel is een schitterende woonkamer gemaakt van ca.47m² met veel respect voor oude details, hier staat een pelletkachel waaraan een buizensysteem is gekoppeld zodat er door middel van warme lucht verplaatsing meerdere ruimtes verwarmd kunnen worden. In deze woonkamer is het plafond op een hoogwaardige manier geïsoleerd. Boven deze woonkamer is een grote ruimte waar u eventueel nog kunt uit breiden.
In het linker deel is nog ruimte voor cosmetische verbeteringen, maar dat is iets wat u beter zelf kunt beslissen. Alle kosten vretende renoveringen zijn inmiddels gedaan.
Kom gewoon kijken en overtuig uzelf!!
  

„Es handelt sich um ein nicht der Verpflichtung zur Erstellung eines Energieausweises unterliegendes Baudenkmal gem. § 16 Abs. 5 i. V. m. § 2 Nr. 3a EnEV 2014, dass nach § 8 Abs. 1 Nr. 1 i. V. m. § 4 des Denkmalschutzgesetzes Rheinland-Pfalz als unbewegliches Kulturdenkmal geschützt ist.“

 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Karakterastiek huis met flair in Ediger-Eller

Referentie nr. 4937
Plaats: Ediger Eller
Vraagprijs: € 259.000

Mooi authentiek huis met dakterras in Senheim

Referentie nr. 5146
Plaats: Senheim
Vraagprijs: € 199.000

Mooi stadshuisje met loggia in Senheim

Referentie nr. 5283
Plaats: Senheim
Vraagprijs: € 115.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy