Vrijstaand huis met balkon en terras

Kenmerken

Plaats: Briedel (1894)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 110m2
Aantal kamers: 4
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 96m2
Referentie nr.: 1894
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 59.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Deels gerenoveerd vrijstaand huis. Het huis is gelegen op een hoogwatervrije locatie in het wijndorp Briedel aan de Moezel.
„Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Briedel is kortom een plaats aan de Moezel die men gezien moet hebben. Een romantisch plaatsje met mooie straatjes leuke winkeltjes erg leuk om doorheen te wandelen. Briedel is dus ook een echt wandelparadijs. De Briedeler Schweiz een wandelgebied met romantische rotspartijen, mooie uitzichten en goed gemarkeerde wandelwegen. Een pondje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september. Voor meer info: https://www.briedel.de
Indeling:
Kelder:
De kelder bereikt u via een trap aan de buitenzijde en waar de olievervarmingsketel, wasruimte, werkplaats en een opslag zich bevinden. Hier is tevens nog een ruim overdekt betegeld terras.

Begane grond:
Hal, badkamer met douche en toilet, keuken met eenvoudige inbouwkeuken , woonkamer met nieuwe betonvoer met vloerverwarming en plavuizen, door de grote schuifpui komt u op het nette overdekte balkon met mooi uitzicht op de wijnbergen.

Eerste verdieping:
Via een trap komt u op de overloop met toegang tot een grote slaapkamer met nieuwe betonvloer en vloerverwarming, een kleine slaapkamer en een werkkamer. Vanuit alle kamers heeft u een mooi uitzicht op de wijnbergen.

Zolder: Via een vlisotrap komt u op het lage zoldergedeelte welke geheel geisoleerd is en kann dienen als opslag..

Algemeen: Dit deels gerenoveerde huis bevind zich op een rustige hoogwatervrije locatie in Briedel, is in een goede staat, maar moet verder gerenoveerd worden. De bouwtechnische tekeningen hiervoor zijn aanwezig. . De kunstof vensters zijn voorzien van dubbelglas en deels rolluiken. De oliegestookte cv. is uit 2000.

Ausweistyp: Energieverbrauchsausweis
Energieträger: ÖL
Baujahr: 1910
Endenergiebedarf: 179,9 kWh/(m²*a)

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Jugendstilvilla met 4 appartementen en groot parkeerterrein.

Referentie nr. 1914
Plaats: Traben Trarbach
Vraagprijs: € 359.000

Zeer royaal appartement met privé voortuin op schitterende locatie

Referentie nr. 67
Plaats: Reil
Vraagprijs: € 139.000

Leuk huis met binnenplaats, apart gastenverblijf en Moezelzicht

Referentie nr. 1961
Plaats: Bruttig
Vraagprijs: € 105.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy