Vrijstaand huis met grote tuin, prachtig uitzicht en ‘Einliegerwohnung’

Kenmerken

Plaats: Grenderich (3606)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 300m2
Aantal kamers: 9
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 1063m2
Referentie nr.: 3606
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 399.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit vrijstaande huis met grote tuin, prachtig uitzicht en ‘Einliegerwohnung’ staat in Grenderich op een goed bereikbare locatie.
Grenderich is een klein dorp in de Hunsrück met ca.400 inwoners en ligt temidden van een mengeling van natuur- en cultuurlandschap. Vanuit Grenderich bent u binnen korte tijd in het Moezeldal als ook op de hoogtes van de Hunsrück met vele mooie wandel- en fietsroutes. Verder zijn er verschillende actieve verenigingen en meerdere midden- en kleinbedrijven.
Voor meer info: https://gemeinde-grenderich.de/

Indeling:

Kelderverdieping: ca. 100m² met: woon/eetkamer met nieuwe houtkachel, hal met natuursteen trap, badkamer met douche, toilet en wastafel, 2 slaapkamers, groot terras op het zuiden en verwarmingsruimte.

Begane grond: ca.105m² met: hal met marmer vloertegels en natuurstenen trap, woonkamer met nieuwe houtkachel ne grote schuifpui naar ruim balkon op het zuiden, open eetkeuken met splinternieuwe zéér complete inbouwkeuken, grote slaapkamer met badkamer ensuite(in aanbouw), slaapkamer, gastentoilet en een garage met electrische kanteldeur.

Eerste verdieping: ca.95m² grote ‘Einliegerwohnung’ met eigen voordeur en huisnummer, hal met natuurstenen trap, overloop, eetkeuken, woonkamer, 2 slaapkamers en badkamer met bad, douche, toilet en 2 wastafels.

Algemeen: Dit vrijstaande huis met grote tuin,groot balkon, prachtig uitzicht en ‘Einliegerwohnung’ bevindt zich in een goede staat van onderhoud en kan zonder meer per direct bewoond worden. Door vele vernieuwingen en verbeteringen in combinatie met de kwaliteit van de gebruikte materialen maakt dit een heerlijk huis om in te wonen.  Wel moet gezegd worden dat na de inbouw van nieuwe, moderne kunststof ramen in de kelderverdieping en op de begane grond en het verwijderen van oude muurbekleding van de buitenmuur er nog een aantal afwerkpunten zijn, welke bij verkoop door de huidige eigenaar zijn afgewerkt. Voor de badkamer ensuite op de begane grond zijn alle voorbereidingen getroffen en moet nog verder afgewerkt worden naar eigen smaak. De grote tuin in 2 vlakke etages is geheel omheind met nieuw hekwerk zodat kinderen en/of dieren vrij buiten kunnen rondlopen.
Buiten de afwerkpunten biedt dit huis u véél woon- en buitenruimte voor veel leefplezier in een prachtige rustige omgeving.
Verder bestaat nog de mogelijkheid om de kelderverdieping en de begane grond te scheiden zodat er een 2 ‘Familienhaus’ met ‘Einliegerwohnung’ ontstaat.  

Ausweistyp:Energiebedarfsausweis

Energieträger:Öl

Baujahr:1970

Endenergiebedarf:141,1 kWh/(m² a)

Energieeffizienzklasse:E

 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Woon-, winkelpand met 3 wooneenheden, terrassen en parkeerplaats

Referentie nr. 3429
Plaats: Senheim
Vraagprijs: € 229.000

Vrijstaand huis met grote tuin, prachtig uitzicht en ‘Einliegerwohnung’

Referentie nr. 3606
Plaats: Grenderich
Vraagprijs: € 399.000

Mooi klein stadshuis in hartje Zell (Mosel)

Referentie nr. 3734
Plaats: Zell Mosel
Vraagprijs: € 89.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy