Vrijstaand huis met ruime tuin en 3 garage in Liesenich

Optie

Kenmerken

Plaats: Liesenich (5797)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 152m2
Aantal kamers: 5
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 763m2
Referentie nr.: 5797
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 89.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit halfvrijstaande huis met ruime tuin en garage staat aan de doorlopende weg in Liesenich, Hunsrück.
Een bijzondere plaats onder de Hunsrück-gemeenten van de Verbandsgemeinde Zell (Moezel) wordt ingenomen door de vier gemeenten van de zogenaamde Strimmiger Berg (Altstrimmig, Forst, Liesenich en Mittelstrimmig). De afgelopen jaren hebben ze zich bijzonder ingezet om deel te nemen aan de staatswedstrijden “Ons dorp moet mooier worden” en hebben ze uitstekende resultaten behaald. Het is dan ook geen toeval dat elk jaar vele gasten van heinde en verre naar deze gemeenschappen komen om er hun vakantie door te brengen. Goede huiselijke restaurants in Liesenich en Mittelstrimmig zijn insidertips voor veel vakantiegangers. De Strimmiger Berg heeft een goed netwerk van ontwikkelde wandelpaden en heeft tal van recreatieve activiteiten.
Maar deze gemeenschappen zijn ook bijzonder geschikt voor huisvesting. Aangewezen bouwgebieden, waarin goedkope bouwpercelen zijn, trekken niet alleen lokale gezinnen aan.
Een bijzondere attractie is het streekmuseum in Mittelstrimmig, dat op initiatief van de plaatselijke streek- en toeristenvereniging werd gebouwd in een oude molen, die werd uitgebreid met een uitbreiding. Zee info: https://www.liesenich.de

Indeling:

Kelder: kleine lage kelder, van buitenaf bereikbaar

Begane grond: hal, woonkamer, eetkamer, keuken met inbouwkeuken en voorraadkast, badkamer met douche, toilet en wastafel, deel, grote garage met materiaalopslag.

Eerste verdieping: overloop, 2 slaapkamers, inloopkast, badkamer met bad, toilet en wastafel.

Dakverdieping: overloop, grote werkkamer, zolderruimte

Buiten: bestraat plein, overdekt terras, serre, 2 garages, verwarmingsruimte, werkplaats en opslag.

Algemeen: Dit vrijstaande huis met ruime tuin en 3 garage in Liesenich is in een redelijke staat van onderhoud. Het kan, zoals wij dat zeggen, een paar handige handen gebruiken om het op te leuken. De verwarming bestaat uit een oliegestookte centrale verwarming uit 1997. De houten kozijnen zijn uit de 1989 met daarbij passend dubbel glas. De plafonds op de begane grond en eerste verdieping zijn vrij laag met ca. 2.14m.
Het huis en bijgebouwen zijn op dit moment ongeruimd en als u dit voor eigen rekening neemt gaat er 10.000,-€ van de vraagprijs af.

 

Ausweistyp: Im Auftrag

Energieträger: Heizöl

Baujahr:  1945

Endenergiebedarf: kWh/(m² a)

Energieeffizienzklasse:

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Goed onderhouden huis met 2 vakantiewoningen in Zell aan de Moezel

Referentie nr. 5019
Plaats: Zell (Mosel)
Vraagprijs: € 239.000

Mooi vakwerkhuis met garage in hartje Briedel

Referentie nr. 5780
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 179.000

Vrijstaand huis in prachtige parkachtige omgeving

Referentie nr. 5943
Plaats: Zell-Tellig
Vraagprijs: € 329.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy