Vrijstaand huis met separate woonruimte

Plaats: Bullay (1857)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 144m2
Aantal kamers: 7
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 1049m2
Referentie nr.: 1857
Courtage: 3,57 %
Vraagprijs:
€ 149.000
Download brochure
Neem contact op

Omschrijving woning

Vrijstaand huis met separate woonruimte, dubbele garage, dakterras, siertuin en royale opslagruimtes in Bullay aan de Moezel. Bullay is een mooi dorpje aan de Moezel tussen de wijnranken en telt ca. 1500 inwoners. In het centrum zijn meerdere winkeltjes en restaurants, een bakker, slager, artsen, voetbalvereniging ed., alles is aanwezig. De aansluiting op het spoorweg is van groot belang en daardoor is het dorpje nog steeds groeiende en populair om te wonen. Zell is op 4 km gelegen en daar bevinden zich de grotere inkoop warenhuizen. Aan de overzijde van het dorp ligt Alf en is in de zomer ook te bereiken via een pontje.

Indeling.

Kelder en buitenruimtes: van buiten toegankelijke kelder en opslagruimtes, dubbele garage met schuur, carport. Verder nog een tuinhuisje en een grote tuin.

Begane grond separate woonruimte: Hal met 2 kamers, gastentoilet en badkamer met douche.
Begane grond hoofdhuis: Hal met keuken, kamer, woonkamer, inloopkast, badkamer met ligbad en wastafel en een gastentoilet.

Verdieping: 2 slaapkamers, waarvan 1 met badkamer met douche en toilet. Via een vaste trap is de opbergzolder bereikbaar.

Algemeen: Het huis bevindt zich in een redelijke staat van onderhoud, maar dient gerenoveerd te worden om weer aan de eisen van deze tijd te kunnen voldoen. De verwarming loopt via een olie gestookte cv ketel. Verder beschikt het huis over  houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. Het treinstation is te voet bereikbaar. Ondanks dat het huis zich middenin de dorpskern bevindt beschikt het over veel privacy. Omdat het huis over veel opslagruimtes beschikt is het ook interessant voor een kleine zelfstandige.

Ausweistyp: Energiebedarfsausweis
Energieträger: Heizöl
Baujahr: 1950
Energiebedarf: 315,6   kWh/(m²a)
Energieklasse: H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:
Zeer royaal appartement met privé voortuin op schitterende locatie
Plaats: Reil
Vraagprijs: € 139.000
Jugendstilvilla met 4 appartementen en groot parkeerterrein.
Plaats: Traben Trarbach
Vraagprijs: € 359.000
Mooi huis met 2 woningen, balkons en grote garage
Plaats: Valwig
Vraagprijs: € 109.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy