Aankoopbemiddelaar

Wilt u ook graag een eigen woning/ vakantiewoning of beleggingsobject aan de Moezel, maar u bent niet exact op de hoogte van de Duitse wetgeving en reglementen?
Voor Nederlanders (met onder voorwaarden mogelijkheden tot hypotheekrente aftrek) zijn de meeste Duitse huizen qua prijs bijzonder aantrekkelijk. Desalniettemin is het niet onverstandig een waardebepaling op te laten stellen. Aan Nederlanders worden soms hogere prijzen gevraagd voor dezelfde huizen dan aan Duitsers.
Koop daarom niet te duur en voorkom financiële schade. Uw Nederlands sprekende Moezelspecialisten begeleiden u graag verder en zorgt dat alles van A tot Z voor u geregeld wordt. In uw belang vervullen we tijdens het hele proces een doelgerichte regierol. Een open en transparante werkwijze staat steeds centraal.

Diensten van Hollander-Makler.com

Bezichtiging
Als u een woning wilt bezichtigen, welke voldoet aan uw wensen dan schakelt u Hollander-Makler.com in. In overleg met u en de verkoper of verkopende makelaar wordt een datum voor de bezichtiging afgesproken. Wij gaan dan met u mee naar de bezichtiging voor de waardebepaling. Ook verzorgen wij uiteraard het complete vooronderzoek zoals: kadastrale gegevens, milieu, bestemmingsplan, de tijd dat de woning te koop staat, enzovoort. Indien gewenst kunnen wij een bouwtechnokeuring voor u regelen.

Onderhandelen
Uw Hollander-Makler.com heeft beroepshalve veel ervaring met het onderhandelen. Verder weten wij waar u rekening mee moet houden wat betreft prijs en voorwaarden in de onderhandeling. De onderhandelingstrategie wordt vooraf uitgebreid met u doorgenomen, en uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen. Altijd staan œw zakelijke belangen in het middelpunt.

Koopakte
Hollander-Makler.com zorgt ook voor de notariële begeleiding. De notaris stelt op basis van de gegevens die door partijen aan de notaris ter beschikking heeft gesteld de koopakte op. De akte wordt gecontroleerd evenals de notaris van afrekening. (Dit werkt echter iets anders dan in Nederland!).
De akte wordt dan door u in aanwezigheid van ons, de notaris en/of de verkopende partij ondertekend.

Slechts € 500,- exl. BTW (geen verborgen extra kosten)
Alle diensten van Hollander-Makler.com voor een vast tarief van 500,- euro. Dit is exclusief BTW en inclusief andere bijkomende kosten. U weet dus precies waar u aan toe bent en krijgt achteraf geen extra rekeningen.

Informatie
Heeft u nog vragen, bel of mail mij dan gerust.
Albert Pol
Tel. +31-650501203
E-Mail. albert@hollander-makler.com

Frans Olde Hensken
Tel. +31-653313078
E-Mail. frans@hollander-makler.com

Carel Roosen
Tel +31-646088394
E-Mail. carel@hollander-makler.com

   Een selectie uit ons aanbod:

Mooi meergezinshuis met 2 garages, balkon, tuin en heerlijk uitzicht in Bullay

Referentie nr. 5722
Plaats: Bullay
Vraagprijs: € 499.000

Goed onderhouden huis met 2 vakantiewoningen in Zell aan de Moezel

Referentie nr. 5019
Plaats: Zell (Mosel)
Vraagprijs: € 239.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy