Goed onderhouden huis met 2 vakantiewoningen in Zell aan de Moezel

Kenmerken

Plaats: Zell (Mosel) (5019)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 115m2
Aantal kamers: 6
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 84m2
Referentie nr.: 5019
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 239.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit goed onderhouden huis met 2 vakantiewoningen staat in Zell Merl, op ca. 100 meter van de Moezel. Zell-Merl is een prachtig dorpje aan de Moezel, gelegen tussen Zell en Bullay. Het dorpje Merl ligt op loopafstand van Zell. Het pittoreske Zell beschikt over vele historische gebouwen, w.o. het Zeller slot en vele hotels en restaurants. Ook zijn er artsenpraktijken, bakkers een levensmiddelen zaak, een opticien, een schoenenzaak en een bouwmarkt gevestigd.
In Zell-Barl bevinden zich een verscheidenheid aan winkels, w.o. supermarkten een drogisterij, een Aldi en een Lidl. Ook is een ziekenhuis voorhanden.
Verder een overdekt en een buiten zwembad, tennisbanen en een voetbalveld.

Meer info: https://stadt-zell-mosel.de/

Indeling:

Kelderniveau: parkeerplaats, grote garage, en 2 opslagruimtes

Begane grond: balkon, centrale hal, appartement 1 (30m²) met woon- eetkamer, gastentoilet, slaapkamer, badkamer met douche en wastafel.

Eerste en tweede verdieping: appartement 2 ( 80m²) met trappenhuis, hal, woon- eetkamer met groot balkon, keuken met inbouwkeuken, gastentoilet, techniekruimte, badkamer met bad, douche, toilet en wastafel, hal en 3 slaapkamers.

Algemeen: Dit goed onderhouden huis met 2 vakantiewoningen in Zell-Merl aan de Moezel is compleet ingericht en wordt ook als zodang verkocht. Ook de lopende boekingen worden overgenomen. De zéér goede verhuur geschiedenis en de reeds lopende boekingen maken dit huis tot een interessant object, waarin u niet eerst nog moet investeren om te kunnen gaan verhuren.
Het huis beschikt over houten vensters met dubbel glas, een oliegestookte centrale verwarming uit 1997 en in 1997 is ook ook het dak vernieuwd en gedekt met echte leien.

Ausweistyp: Im Auftrag

Energieträger: Heizöl

Baujahr:1900 

Endenergiebedarf: kWh/(m² a)

Energieeffizienzklasse:

 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Mooi meergezinshuis met 2 garages, balkon, tuin en heerlijk uitzicht in Bullay

Referentie nr. 5722
Plaats: Bullay
Vraagprijs: € 499.000

Karakterastiek huis met flair in Ediger-Eller

Referentie nr. 4937
Plaats: Ediger Eller
Vraagprijs: € 239.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy