Karakterastiek huis met flair in Ediger-Eller

Kenmerken

Plaats: Ediger Eller (4937)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 140m2
Aantal kamers: 6
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 258m2
Referentie nr.: 4937
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 239.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit karakterastieke huis met mooie oude elementen en extra bijgebouw staat in het pittoreske Ediger-Eller en ligt aan een smalle weg in het centrum van Eller op 100 meter van de Moezel. De nabijheid van de Moezel en de Calmont Klettersteig bieden vele vrije tijds bestedingen. Het dorp beschikt over artsen, een bank en diverse inkoopmogelijkheden. Ediger-Eller is één van de toeristische trekpleisters aan de Moezel met natuurlijk talrijke restaurants, wijnlokalen, vele goed onderhouden karakteristieke panden en een gezellige boulevard langs de Moezel. Voor meer info: https://www.ediger-eller.de/

Indeling:

Kelder: grote oude wijnkelder.

Begane grond: Hal met mooie houten trap, royale woonkamer met sfeervolle `kachelofen’, woonkeuken met inbouwkeuken en nuitgang naar bijgebouw, badkamer met ruime douche, toilet en wastafel.

Eerste verdieping: Overloop, 4 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel.

Zolder: ruime zolder waar u eventueel nog extra woonruimtes kunt maken.

Bijgebouw: op de begane grond: Garage, werkplaats, verwarmingsruimte en de ruime binnenplaats. Op de eerste verdieping: werkplaats, dakterras en houtstek, op deze verdieping kan eventueel een gastenverblijf gemaakt worden.

Algemeen: Het huis bevindt zich in een goede staat van onderhoud en wordt verwarmd middels een olie gestookte centrale verwarming, de speksteenkachel in de woonkamer moet door een schoorsteenveger gekeurd worden. Het huis beschikt over houten vensters met dubbel glas. De beide badkamers zijn van een behoorlijk niveau en zowel op de begane grond alsook op de eerste verdieping zijn er hoge plafonds van respektievelijk 3,00 en 2,70 meter.
Dit huis ademt nostalgie met zijn vele mooie houtelement en natuurlijk de binnenplaats met het mooie oude hekwerk, daarbij komt nog eens de korte afstand tot de Moezel.
Kortom een huis met nostalgische flair om heerlijk in te wonen.

Ausweistyp: Energiebedarfsausweis
Energieträger: Heizöl, Strom-Mix, Stückholz
Baujahr:1900
Endenergiebedarf: 249,9kWh/(m²*a)
Energieklasse: H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Verzorgde B&B met eigenaarswoning aan de Moezel in Brutig-Fankel

Referentie nr. 5662
Plaats: Brutig-Fankel
Vraagprijs: € 399.000

Mooi vakwerkhuis met garage in hartje Briedel

Referentie nr. 5780
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 179.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy