´Twee onder 1 kap huis `met prachtig weids uitzicht op ruime kavel

Kenmerken

Plaats: Zell-Althaus (5308)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 300m2
Aantal kamers: 10
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 3421m2
Referentie nr.: 5308
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 179.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit mooie Mehrfamilienhaus met prachtig weids uitzicht op een ruime kavel van 3421 m² staat in Zell-Althaus (Zell). De Althaus-nederzetting ligt op een hoogvlakte boven het Altlayer Bachtal niet ver van Tellig, maar behoort politiek gezien tot de stad Zell. Het is in 1952 gesticht met een oppervlakte van ca.125 ha. en 7 boederijen. Vandaag de dag is Althaus een rustige, afgelegen plek zonder doorgaand verkeer en met een prachtig uitzicht op de Hunsrück. Het is een goed uitgangspunt voor wandelingen en fietstochten over het plateau en in de beboste valleien.

Indeling:

Kelder etage: 4 ruimtes met in totaal ongeveer 47m²

Begane grond:(woning 1.ca.120m²) hal, woonkamer, eetkamer, keuken met inbouwkeuken, bijkeuken met houtkachel, badkamer met douche, toilet en wastafel, werkkamer, slaapkamer, voorraadkamer, verwarmingsruimte.

Eerste verdieping:(woning 2.ca.150m²) overloop, woonkamer met ‘Kachelofen’ en aangebouwde  buitenkamer, eetkamer, keuken met inbouwkeuken, badkamer (2021) met inloop douche, toilet en wasmeubel, 3 slaapkamers

Tweede verdieping:(woning 3.ca.30-35m²) woon-eetkamer met houtkachel, slaapkamer en nog te realiseren badkamer in bergruimte.  

Verder zijn er op het terrein verschillende parkeerplaatsen, 4 garages, schuren, biologische waterzuivering voor afval water en een grote tuin.

Algemeen: Dit Mehrfamilienhaus is gebouwd in 1955 naar de eisen van die tijd, nadien is de verwarmings ketel vernieuwd in 2020, heeft het kunststof vensters uit 2008 en is het in een normale staat van onderhoud. Woning 2 wordt op dit moment permanent bewoond en woning 1 en 3 kunnen na enige aanpassingen eventueel verhuurd worden.  Voor het vervoer van schoolgaande kinderen is er een schoolbus verbinding. Voor boodschappen, verdere inkopen en medische zorg gaat u naar Blankenrath ca.8 km. of Zell ca.12 km. Vliegveld Hahn ligt op 20km. van het vliegverkeer heeft u helemaal geen last, omdat de land- en opstijgroutes niet over deze locatie gaan.
Als u van rust en ruimte met schitterend vergezichten houdt is dit een heerlijke plek. Ook is het voor het houden van kleinvee of om uw kinderen heerlijk in vrijheid op te laten groeien natuurlijk een perfecte locatie.

 

Ausweistyp:Energiebedarfsausweis (Im Auftrag)

Energieträger:Öl, Stuckholz

Baujahr:1955

Endenergiebedarf:272kWh/ (m² a)

Energieeffizienzklasse:H

 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Schitterende historische B&B in Senheim aan de Moezel

Referentie nr. 5602
Plaats: Senheim
Vraagprijs: € 649.000

Zonnig gelegen vrijstaand huis met veel privacy in Lütz

Referentie nr. 5686
Plaats: Lütz
Vraagprijs: € 329.000

Goed onderhouden huis met 2 vakantiewoningen in Zell aan de Moezel

Referentie nr. 5019
Plaats: Zell (Mosel)
Vraagprijs: € 239.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy