Mooi vakwerkhuis met garage in hartje Briedel

Kenmerken

Plaats: Briedel (5780)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 110m2
Aantal kamers: 5
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 1280m2
Referentie nr.: 5780
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 179.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit mooie vakwerkhuis huis met garage staat op een hoogwatervrije locatie in het wijndorp Briedel aan de Moezel.
„Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Briedel is kortom een plaats aan de Moezel die men gezien moet hebben. Een romantisch plaatsje met mooie straatjes leuke winkeltjes erg leuk om doorheen te wandelen. Briedel is dus ook een echt wandelparadijs. De Briedeler Schweiz een wandelgebied met romantische rotspartijen, mooie uitzichten  en goed gemarkeerde wandelwegen. Een pondje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september.                                      
Voor meer info: https://www.briedel.de

Indeling:

Kelder: deels onderkeldert met ingang aan de straatkant.

Begane grond: hal met trapopgang, keuken met inbouwkeuken, eetkamer, woonkamer, gastentoilet, wasruimte, verwarmingsruimte en garage.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer met aankleedkamer, 2 slaapkamers, gastentoilet en badkamer met douche en wasmeubel.

Tweede verdieping: hier is een grote ruimte die vrij ingedeeld kan worden, de stroom, water en verwarmingsaansluitingen zijn al aanwezig. Ook is hier een nieuwe beukenhouten trap geplaatst naar de bovenste verdieping.

Zolder: grote ruimte, waar bijvoorbeeld een werkruimte gemaakt kan worden.

Algemeen: Dit mooie vakwerkhuis met garage wordt omgeven door meerdere, goed onderhouden, vakwerkhuizen. Het is in een goede staat van onderhoud, zo is de stroom uptodate en is het dak, waar echte leien opliggen, in goede staat. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en in goede staat.
U zou erover na kunnen denken om de keuken en woonkamer naar de tweede verdieping te verplaatsen waar het een stuk ruimer is dan op de begane grond. Op de begane grond zou u dan bijvoorbeeld een kantoor, atelier, kapsalon of iets dergelijks kunnen beginnen. Ook zou dit als kinderspeelruimte kunnen dienen.

Kom gewoon eens kijken om uzelf een indruk te geven van dit mooie vakwerkhuis en haar mogelijkheden.

„Es handelt sich um ein nicht der Verpflichtung zur Erstellung eines Energieausweises unterliegendes Baudenkmal gem. § 16 Abs. 5 i. V. m. § 2 Nr. 3a EnEV 2014, dass nach § 8 Abs. 1 Nr. 1 i. V. m. § 4 des Denkmalschutzgesetzes Rheinland-Pfalz als unbewegliches Kulturdenkmal geschützt ist.“

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Vrijstaand huis met groot terras en 2 garages

Referentie nr. 5897
Plaats: Enkirch
Vraagprijs: € 149.000

Verzorgde B&B met eigenaarswoning aan de Moezel in Brutig-Fankel

Referentie nr. 5662
Plaats: Brutig-Fankel
Vraagprijs: € 399.000

Zonnig gelegen vrijstaand huis met veel privacy in Lütz

Referentie nr. 5686
Plaats: Lütz
Vraagprijs: € 329.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy