Ruime tussenwoning met garage, tuin, overdekt terras en Moezelzicht.

Optie

Kenmerken

Plaats: Briedel (4328)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 232m2
Aantal kamers: 11
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Elektrisch
Kavel grootte: 392m2
Referentie nr.: 4328
Courtage: 3,57%
Vraagprijs:
€ 198.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Deze ruime tussenwoning met moezelzicht heeft een grote garage, tuin, groot overdekt terras, binnenplaats en werkplaats in het centrum van het mooie Briedel. Het huis is gelegen op een hoogwatervrije locatie in het wijndorp Briedel aan de Moezel.
„Briedel is een bijzonder fascinerend wijndorpje, en bezit vele mooie vakwerkhuizen. Verdere architectonische hoogstandjes zijn de Himmeroder Hof, het voormalig raadhuis uit het jaar 1615, en de St Martinskirche uit 1800. Deze is zeer de moeite waard om te bezichtigen. De kerk is zeer bijzonder vanwege de mooie plafondschilderingen, en het orgel gebouwd door de beroemde orgelbouwer Stum. Vanaf het plein voor de kerk heeft u een fascinerend uitzicht over de leiendaken van Briedel tot de Uilentoren, een getuigenis uit de oudheid, de stadsmuur van Briedel uit 1400. Ook het mooie dorpsplein de Briedeler fontein in nostalgische stijl versiert met wijn, motieven. De geschiedenis van de beroemde Briedeler wijn. Briedel is kortom een plaats aan de Moezel die men gezien moet hebben. Een romantisch plaatsje met mooie straatjes leuke winkeltjes erg leuk om doorheen te wandelen. Briedel is dus ook een echt wandelparadijs. De Briedeler Schweiz een wandelgebied met romantische rotspartijen, mooie uitzichten  en goed gemarkeerde wandelwegen. Een pondje verbindt Briedel met zijn wijnranken op de tegenover liggende moezelkant. Vele wijnvelden die met veel liefde verzorgt worden, 160ha. Wijnveld waarvan 70% met de Rieslingdruif. Briedel is dan ook zeer bekend om de grootse wijn/straatfeesten in de maand augustus en september.                                      
Voor meer info: https://www.briedel.de

Indeling huis:

Kelder: grote garage, werkplaats, opslag, 2 grote kelderruimtes en parkeerplaats buiten.

Begane grond: hal met trapopgang, woonkamer, keuken, voorraadkamer, bijkeuken, slaapkamer met badkamer ensuite, overdekte binnenplaats en grote multifunctionele ruimte.

Eerste verdieping: Overloop, 4 slaapkamers,badkamer met douche, toilet, badkamer met bad, douche en toilet, werkkamer, groot overdekt terras en tuin.

Tweede verdieping: Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel, tussenkamer en grote zolderruimte.

Algemeen: Het huis bevindt zich in een goede staat van onderhoud, misschien wat gedateerd, maar  het heeft goed bemeten ruimtes met hoge plafonds. De hout/aluminium kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en grotendeels rolluiken. Verwarmd wordt er met electrische ‘Nachtspeicher’ en een houtkachel.Op het dak liggen natuur leien.
Met de vele ruimtes, het grote overdekte terras, de tuin en het zicht op de Moezel biedt dit huis vele mogelijkheden.
 
Ausweistyp:Energiebedarfsausweis

Energieträger:Strom-Mix 

Baujahr:1953 

Endenergiebedarf:194,4 kWh (m²)

Energieeffizienzklasse:F

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Karakterastiek huis met flair in Ediger-Eller

Referentie nr. 4937
Plaats: Ediger Eller
Vraagprijs: € 259.000

Solide vrijstaand huis met dubbele garage in Zell (Mosel)

Referentie nr. 5417
Plaats: Zell (Mosel)
Vraagprijs: € 249.000

Goed onderhouden huis met 2 vakantiewoningen in Zell aan de Moezel

Referentie nr. 5019
Plaats: Zell (Mosel)
Vraagprijs: € 239.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy