Verzorgde B&B met eigenaarswoning aan de Moezel in Brutig-Fankel

Kenmerken

Plaats: Brutig-Fankel (5662)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 273m2
Aantal kamers: 11
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Gas
Kavel grootte: 553m2
Referentie nr.: 5662
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 399.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Deze verzorgde B&B met eigenaarswoning staat in Brutig-Fankel op een zéér mooie locatie aan de mooie Moezeloever en het centrum met diverse horecagelegenheden. Bruttig is gelegen op enkele kilometers van Cochem en het authentieke dorpje Beilstein. De gemeente Bruttig-Fankel biedt alles voor een ontspannen vakantie vol belevenissen.
Een moderne, dynamische plaats, waar eeuwenoude gebruiken en lokale tradities desondanks stevig zijn verankerd. Schilderachtige, kronkelige steegjes, oude vakwerkhuizen met trapgevels en overhangende gevels, het in renaissancestijl gebouwde Schunk’sche Haus uit 1659, de beide oude raadhuizen en twee kerken getuigen van de welgesteldheid en burgertrots aan het einde van de middeleeuwen.

Nadere informatie vindt u op www.bruttig-fankel.de

Indeling:

Kelder: grote wijnkelder

Begane grond: overdekt terras met electrisch bediend zonnescherm, verwarming en schuiframen, hal met trapopgang, ontbijt-/verblijfsruimte met kleine bar en aangrenzend keukentje, kamer, keuken en een gastentoilet. Achter het huis zijn verder een wasruimte en verschillende verzorgde ruimtes waar auto’s, motoren en fietsen kunnen worden gestald.

Eerste verdieping: Overloop,Kamer met badkamer ensuite, 2 kamers met badkamer ensuite en Moezelzicht.

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich ook de eigenaarswoning met de volgende indeling: hal, woonkamer met eiken parket en erker met fantastische blik op de Moezel, speksteenkachel en airco, keuken met kleine serre, gasten toilet en via een trap bevinden zich op de tweede etage een hal, badkamer met bad, douche, toilet en dubbele wastaafel, kinderkamer en een slaapkamer met balkon en Moezelzicht.

Tweede verdieping: Overloop, 3 kamers met badkamer ensuite en Moezelzicht en 1 kamer met wastafel.

Zolder: droog en netjes.

Algemeen: Deze verzorgde B&B met eigenaarswoning staat in Brutig-Fankel op een zéér mooie locatie aan de mooie Moezeloever. Het gebouw bestaat uit een oud (Bj.1878) en een nieuwer deel (Bj.1988). In 1988 is ook het dak van het oude deel opnieuw gedekt met kunstschiefer(Asbestvrij) en op de dakkapellen ligt echte schiefer. Alle ramen in het gebouw zijn van kunststof met dubbel glas, het centrale verwarminssysteem en de warmwatervoorziening worden verzorgd door een hybride systeem bestaande uit een houtgestookte kachel, een aardgasketel en 16,5 m² zonnewarmte panelen. Op de bijgebouwen liggen nieuwe dakplaten van aluminium en hebben nette betegelde vloeren.
Buiten het gebruik als B&B, zou dit pand ook uitermate geschikt zijn om een aantal vakantiewoningen met open moezelzicht te maken.
Voor uw boodschappen kunt u terecht bij de nieuwe moderne supermarkt (1km), een huisarts, apotheek, kleuterschool en basisschool zijn in het dorp. Voor het voortgezet onderwijs moet u naar Cochem, waar ook een treinstation en uitgebreider winkelaanbod is.

 

 

Ausweistyp: Bedarfsausweis 

Energieträger: Erdgas, Stückholz, Solar

Baujahr: 1878 en 1988

Endenergiebedarf: 354,1 

Energieeffizienzklasse: H 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Goed onderhouden huis met 2 vakantiewoningen in Zell aan de Moezel

Referentie nr. 5019
Plaats: Zell (Mosel)
Vraagprijs: € 239.000

Solide vrijstaand huis met dubbele garage in Zell (Mosel)

Referentie nr. 5417
Plaats: Zell (Mosel)
Vraagprijs: € 249.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy