Leuk (vakantie) huis direct aan de Moezel

Kenmerken

Plaats: Kövenig (5704)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 132m2
Aantal kamers: 5
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Hout
Kavel grootte: 93m2
Referentie nr.: 5704
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 99.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit leuke (vakantie) huis aan de moezel staat aan het einde van het dorp Kövenig direct aan de K65 tussen Reil en Traben -Trarbach. Kövenig is een klein wijndorp aan de Mittel Mosel met ca. 170 inwoners. Het historische wijndorp Enkirch ligt precies aan de andere kant van de Moezel en is met een pontje bereikbaar. Kövenig ligt iets boven de Moezel op ca. 106 meter hoogte met aan de westzijde de 200 meter hoger gelegen Mont Royal, waarbij het onderste deel van de bergwand voor wijnbouw is en het bovenste deel is met bos begroeid. Op Mont Royal is een klein vliegveld voor sportvliegtuigen en zweefvleigtuigen. In het dorp is een station van de regionale treinverbinding van Bullay Hauptbahnhof naar Traben Trarbach.

Indeling:

Kelder: in de van binnen en buiten bereikbare kelder zijn : verwarmingsruimte, opslagruimte, wasmachine ruimte

Begane Grond: hal met toegang naar balkon, eetkeuken met inbouwkeuken en houtkachel, voorraadruimte, badkamer met douche, toilet en wastafel en een garage.

Eerste etage: overloop, woonkamer, grote slaapkamer en kinderkamer.

Tweede etage: overloop, slaapkamer, 2 afgetimmerde opslagruimtes, gastentoilet en zolderruimte.

Algemeen: Dit leuke (vakantie) huis direct aan de Moezel bevindt zich in een redelijke staat van onderhoud. De kunststof kozijnen zijn uit 2004 en het dak is in goede conditie. Aandachtspuntje is de olieketel uit 1976, wel is er natuurlijk de houtkachel in de eetkeuken en kunt u er aan denken om de rest met moderne electrokachels te verwarmen en eventueel vorstvrij te houden.
Vanuit het huis  en vanaf het balkon heeft u een heerlijk vrij uitzicht over de Moezel en op het tegenovergelegen Enkirch, waar u met een voor het huis varend pontje naar toe kunt oversteken.

Energieausweis:Bedarfsausweis

Baujahr:1970

Energieträger:Öl

Endenergieverbrauch:281 kWh/(m²a)

Energieeffizienzklasse:H

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Schitterende oude pastorie in Senheim aan de Moezel

Referentie nr. 5876
Plaats: Senheim
Vraagprijs: € 399.000

Karakterastiek huis met flair in Ediger-Eller

Referentie nr. 4937
Plaats: Ediger Eller
Vraagprijs: € 239.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy