Mooi meergezinshuis met 2 garages, balkon, tuin en heerlijk uitzicht in Bullay

Kenmerken

Plaats: Bullay (5722)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 410m2
Aantal kamers: 11
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 953m2
Referentie nr.: 5722
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 499.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit mooie meergezinshuis met 2 garages, balkon, tuin en heerlijk panorama uitzicht staat in een nieuwbouw buurt iets hoger gelegen in Bullay.
Schuine steegjes en oude vakwerkhuizen in het centrum in combinatie met de uitgesproken Moezel-gastvrijheid in tal van hotels, restaurants en tavernes zorgen voor uw welzijn. Langs de oevers van de Moezel vindt u rust en ontspanning tijdens lange wandelingen op zeer goed ontwikkelde wandelpaden langs de waterkant, een van de langste (ongeveer 1000 meter) van alle Moezeldorpen. Door vele maatregelen, vooral op het gebied van lokale verfraaiing, heeft Bullay zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk toeristenoord en heeft het al verschillende prijzen ontvangen in de staatswedstrijd. “Ons dorp moet mooier worden” Om verdere hoogtepunten van de Moezelregio te verkennen, is Bullay een van de beste uitgangspunten aan de Moezel met zijn zeer gunstige locatie tussen Trier en Koblenz, evenals de handige vervoersverbindingen door het trein- en busstation en de Moezelbrug.
Voor meer info:http://www.bullay.de

Indeling:

Kelder: gedeeltelijk onderkelderd met: hal, opslagruimte, verwarmingsruimte en olietank ruimte.

Onderverdieping: Woning 1 (ca.137m2) met: hal, woon-/eetkamer met tuindeuren, keuken, 2 slaapkamers, buro, badkamer met bad, douche, toilet en wastafel, gasten toilet, extra ruimte, ruime tuin met terras en bijbehorende garage met E-deur.

Woning 2 bevindt zich op de begane grond en de eerste etage. Eventueel zijn deze ook nog te verdelen in twee woningen.

Begane grond: Woning 2 (ca.166m²) met: hal met garderobe, gastentoilet, keuken, voorraadkast, eetkamer, woonkamer met schuifdeuren naar ruim balkon, slaapkamer met badkamer ensuite met bad, douche, toilet, bidet en wastafel en een garage met E-deur.

Eerste etage: Woning 3? ( ca.106m²) met: overloop, 2 slaapkamers, slaapkamer met inloopkast, badkamer met douche toilet en wastafel, wasruimte.

Algemeen:

Dit mooie meergezinshuis met 2 garages, balkon, tuin en heerlijk uitzicht in Bullay is gebouwd in 1979 op een 953m² groot grondstuk in een nieuwere absoluut hoogwatervrije rustige woonwijk, welke zich kenmerkt door het hoge gehalte aan vrijstaande huizen. Het massief gebouwde huis bevindt zich in een nette staat van onderhoud. Op dit moment is de woning in de onderverdieping tot uiterlijk 31.03.2025 verhuurd. Op de begane grond en de eerste etage bevindt zich nu 1 grote woning met een prachtig panorama uitzicht. Deze grote woning zou u eventueel kunnen opdelen in twee woningen, want in de grote hal is ruimte genoeg om op een goede manier een scheidingswand te plaatsen. Hierna onstaan dan op de begane grond een geheel gelijkvloerse woning en een woning op de eerste etage.

Op verzoek van de huurders van de woning in de onderverdieping plaatsen wij geen foto’s van deze woning. Uiteraard kunt u deze zeer nette woning uitgebreid bekijken tijdens een bezichtiging.

Op verzoek kunnen wij u een uitgebreide beschrijving van de bouwwijze en de vernieuwingen die hebben plaatsgevonden sturen.
Mocht u nog verdere vragen hebben dan zijn wij graag bereid deze te beantwoorden.

Ausweistyp: Bedarfsausweis
Energieträger: Heizöl
Baujahr: 1979
Endenergiebedarf: 90,7 kWh/(m²*a)
Energieeffizienzklasse: C

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Mooi vakwerkhuis met garage in hartje Briedel

Referentie nr. 5780
Plaats: Briedel
Vraagprijs: € 179.000

Goed onderhouden huis met 2 vakantiewoningen in Zell aan de Moezel

Referentie nr. 5019
Plaats: Zell (Mosel)
Vraagprijs: € 239.000

Karakterastiek huis met flair in Ediger-Eller

Referentie nr. 4937
Plaats: Ediger Eller
Vraagprijs: € 239.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy