Mooie oude pastorie in Klotten bij Cochem

Optie

Kenmerken

Plaats: Klotten (5559)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 300m2
Aantal kamers: 12
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Gas
Kavel grootte: 2000m2
Referentie nr.: 5559
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 199.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Het dorp Klotten ligt tussen Trier en Koblenz, in de directe omgeving van de districtsstad Cochem.
Terwijl u toch dicht bij de toeristische metropool bent, vindt u hier rust en ontspanning met Moezelgastvrijheid.
Ontspannen – beleven – genieten… Klotten biedt u de beste voorwaarden voor dit alles!
Gelegen tussen wijn, bos en wandelpaden vindt u hier een van de charmantste omgevingen.
De Moezel stroomt in een wijde boog door de vallei. Wijngaarden strekken zich uit van de oevers van de rivier tot de beboste hoogten en bepalen het karakter van het landschap. Huizen genesteld op de hellingen, samen met de toren van de laatgotische parochiekerk en de ruïnes van kasteel Coraidelstein, karakteriseren het stadsbeeld.
De regio rond Klotten is niet alleen een eeuwenoud cultuurgoed met talloze bezienswaardigheden en een unieke natuur, maar ook een vrolijke, actieve vakantieregio waar je je nooit hoeft te vervelen.
Een goed netwerk van wandelpaden met aansluiting op de Moselsteig, natuurreservaat Dortebachtal, aanlegsteiger voor boten, Moezelveerboot, Moezelfietspad, treinstation in het dorp, fietsverhuur, wild- en recreatiepark en een schietbaan bieden u de beste voorwaarden voor een bewogen Moezelvakantie! En niet te vergeten onze jaarlijkse wijnfeesten. Meerdere dagen lang draait alles om wijn – tijdens de eerste weekenden in augustus en september zijn er gezellige feesten. Wijnkenners, en iedereen die dat wil worden, zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de festiviteiten.

Indeling:

Kelder: (ca. 70m²)  van binnen en buiten toegangelijke ruime kelderruimte met mooie kruislings gebogen steunpunten en 2 toiletruimtes (oud).

Begane grond: (ca.130m²) hal met windvang, grote gemeenschappelijke ruimte, keuken, gastentoilet, 3 ruime kamers, badkamer, bergruimte en verwarmingsruimte.

Eerste verdieping: (ca.155m²) overloop, gang, keuken, eetkamer met balkon, woonkamer, 2 badkamers, 2 slaapkamers en 3 kamers (nu buro’s en opslag)

Tweede verdieping:(ca.135m2) vrij uit te bouwen ruimte waar nu alleen tussenwanden staan.

Zolder: (ca.38m²) zolderruimte.

Algemeen: Deze mooie, onder Denkmalschutz staande, oude pastorie staat op een hoger gelegen ruim perceel in Klotten. In het pand zijn vele oude elementen bewaard gebleven, wat een bepaalde charme heeft. Het pand wordt verwarmd door middel van een aardgas gestookte cv installatie, heeft enkel glas, een goed dak en is over het algemeen in redelijke tot goede staat.
Door de mogelijkheid van opdeling in verschillende kamers, studio’s of appartementen is dit samen met de mooie binnenplaats, het grote grondstuk met eigen parkeerruimte, het uitzicht en de nostalgische uitstraling een ideaal object voor een Bed & Breakfast of iets dergelijks. Tevens staat er nu in de tuin een blokhut die gebruikt werd als overnachtingsplek, welke na nieuwe opbouw ook in ere kan worden hersteld en misschien mogen er wel meer van deze blokhutten geplaatst worden. De preciese afmeting van het grondstuk moet nog ingemeten worden door het kadaster.

Energieausweis:
es handelt sich um ein Baudenkmal gemäß § 16 Abs. 5 EnEV 2014 bzw. § 2 EnEV 2014
Dieses Gebäude unterliegt nicht den Anforderungen der EnEV.

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

In PRIJS verlaagd!! Leuk opgeknapt huis in hartje Cochem met ruim overdekt terras

Referentie nr. 5528
Plaats: Cochem
Vraagprijs: € 189.000

Verzorgde B&B met eigenaarswoning aan de Moezel in Brutig-Fankel

Referentie nr. 5662
Plaats: Brutig-Fankel
Vraagprijs: € 399.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy