Oude ´Zehnthaus‘ met 2 garages en terras.

Kenmerken

Plaats: Sankt Aldegund (5488)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 180m2
Aantal kamers: 8
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 286m2
Referentie nr.: 5488
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 169.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit oude ´Zehnthaus´met 2 garages en terras staat in St.Aldegund.
Het wijn- en vakantieoord St. Aldegund ligt in het hart van het prachtige Moezellandschap, ongeveer halverwege tussen Trier en Koblenz. Liefdevol gerestaureerde vakwerkhuizen in de smalle kronkelstraatjes van het oude stadscentrum getuigen van de rijke geschiedenis van de 900 jaar oude stad. Steile wijngaarden, een groot bosgebied en prachtige uitzichtpunten op het prachtige Moezeldal maken een wandeling hier tot een heel bijzondere ervaring. Door een stuwdam in het dorp strekt de Moezel zich bijna als een klein meer door het hele dal uit en biedt uitstekende watersportmogelijkheden. Het is een plaats waar de eenvoudige dorpscultuur en het kunsterfgoed naadloos overgaan van de hoge Middeleeuwen tot vandaag, en waar het dorpsbeeld in de kern bewaard is gebleven.
Meer info: http://www.st-aldegund.de/

Indeling:

Kelder: gewolbe kelder, stook- en wasruimte.

Begane grond: hal met trapopgang, badkamer met douche, hangtoilet, urinoir en wasmeubel, keuken met inbouwkeuken en eethoek, woonkamer.

Eerste verdieping: overloop, slaapkamer, oude badkamer en oude kamer.

Tweede verdieping: overloop, 2 slaapkamers, badkamer met bad, toilet en wastafel, 2 oude kamers.

Zolder: grote droge zolder.

Algemeen: Dit oude ´zehnthaus´is vanbinnen een mix van goede kamers en kamers waar nog het een en ander aan gedaan moet worden. Het hele huis beschikt over kunststof ramen met dubbelglas uit 1996, het dak is in 2005 opnieuw gedekt met echte leien en de oliegestookte centrale verwarming stamt uit 1997. Naast het huis bevinden zich direct aan het huis 2 parkeerplaatsen en een overdekt terras en aan de overkant van een steeg zijn 2 garages en een kleine terrasje.
Bij dit huis horen nog verschillende aaneengesloten kleine grondstukjes, waar u een groente- of siertuin kunt maken. Samen ca.123m².

„Es handelt sich um ein nicht der Verpflichtung zur Erstellung eines Energieausweises unterliegendes Baudenkmal gem. § 16 Abs. 5 i. V. m. § 2 Nr. 3a EnEV 2014, dass nach § 8 Abs. 1 Nr. 1 i. V. m. § 4 des Denkmalschutzgesetzes Rheinland-Pfalz als unbewegliches Kulturdenkmal geschützt ist.“

 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Zonnig gelegen vrijstaand huis met veel privacy in Lütz

Referentie nr. 5686
Plaats: Lütz
Vraagprijs: € 329.000

Karakterastiek huis met flair in Ediger-Eller

Referentie nr. 4937
Plaats: Ediger Eller
Vraagprijs: € 259.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy