Perfecte maisonette-woning met heerlijk zicht op de Moezel in Zell

Kenmerken

Plaats: Zell (Mosel) (5082)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 151m2
Aantal kamers: 3
Aantal verdiepingen: 1
Verwarming: Warmtepump
Kavel grootte: 0m2
Referentie nr.: 5082
Courtage: 3,57 % Käuferprovision inkl. MwSt., verdient und fällig mit Beurkundung des notariellen Kaufvertrages. Der Immobilienmakler hat einen provisionspflichtigen Maklervertrag mit dem Verkäufer in gleicher Höhe abgeschlossen.
Vraagprijs:
€ 369.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Indeling: In de, via het trappenhuis bereikbare, kelder is een afsluitbare opslagruimte en eventueel een bij te kopen garageplaats in de hoogwatervrije garage.De maisonette woning bevindt op de tweede en derde etage van het gebouw met in totaal 4 woningen.Op de tweede etage zijn: hal, wasruimte, gastentoilet, slaapkamer met badkamer ensuite ( inloopdouche, bad, toilet en wasmeubel met dubbele wasbak) en klein balkon, woonkamer met toegang tot groot dakterras met zonneschermen en Moezelzicht, keuken met inbouwkeuken en toegang tot het dakterras.Via een massief beuken trap in de woonkamer komt u op de derde etage met: overloop met toegang naar loggia met Moezelzicht, slaapkamer en badkamer met douche, toilet, wasmeubel en sauna.Algemeen: Het gebouw waarin zich deze maisonette woning zich bevindt is in 2008 gebouwd met de nadruk op kwaliteit en energie zuinigheid. Een bouwbeschrijving en tekeningen zenden wij u op aanvraag graag toe.
De maisonette woning is geheel gelijkvloers te betreden en ook de parkeerplaats is op deze hoogte en heeft een woonopervlak van ca. 150m2.Het afwerkingsniveau is hoog te noemen met overal vloerverwarming en op de vloeren een combinatie van terracotta plavuizen, vinyl/pvc in eiken optiek, massief eiken en beuken parket, de ramen hebben dubbel glas en aan de straatkant nog extra geluidwerend, verder hebben ze allemaal electrisch aangedreven buitenjalouzien.  verwarming en het warme water worden verzorgd door een lucht-water warmtepomp.
De inbouwkeuken met natuurstenen werkblad is compleet met gedeeltelijk nieuwe apparatuur. De badkamers zijn modern en kleurneutraal vormgegeven.
De meubels in het huis zijn eventueel voor een redelijke prijs over te nemen.

Ausweistyp: Energiebedarfsausweis

Energieträger: Strom

Baujahr:  2008

Endenergiebedarf: 45,1 kWh/(m²*a)

Energieeffizienzklasse: A

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Karakterastiek huis met flair in Ediger-Eller

Referentie nr. 4937
Plaats: Ediger Eller
Vraagprijs: € 259.000

Verzorgde B&B met eigenaarswoning aan de Moezel in Brutig-Fankel

Referentie nr. 5662
Plaats: Brutig-Fankel
Vraagprijs: € 399.000

In PRIJS verlaagd!! Leuk opgeknapt huis in hartje Cochem met ruim overdekt terras

Referentie nr. 5528
Plaats: Cochem
Vraagprijs: € 169.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy