Schitterend gelegen voormalig wijngoed

Kenmerken

Plaats: Ürzig (1739)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 252m2
Aantal kamers: 8
Aantal verdiepingen: 3
Verwarming: Elektrisch
Kavel grootte: 507m2
Referentie nr.: 1739
Courtage: 3,57 %
Vraagprijs:
€ 265.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Schitterend gelegen voormalig wijngoed met carport, garage, kelderruimtes en 2 zeer royale op de zon gelegen terrassen met een schitterend uitzicht over de Moezel en omgeving. Het wijngoed bevindt zich aan de rand van het pittoreske plaatsje Ürzig aan de Midden moezel. De plaatzen Wittlich en Bernkastel- Kues bevinden zich op enkele autominuten.

Indeling:

Begane grond:  Royale hal met grote woonkamer en eetkamer met parketvloer, een slaapkamer, een kamer met panorama uitzicht, keuken met diverse inbouwapparatuur, badkamer met douche en toilet. Vanuit de woonkamer en slaapkamer bereikt u het royale terras van ca 54m². De woonkamer beschikt tevens houtkachel.

Verdieping: Volledig ingerichte (vakantie)woning met een woonkamer, keuken, badkamer met douche en toilet. 2 kamers, waarvan 1 met toilet, douche en wastafel.  Vanuit 2 kamers is het royale terras toegankelijk. Vanaf het terras en de kamer geniet u een schitterend uitzicht over de Moezel en omgeving. De zolder is geschikt om verder uit te bouwen en is via een vaste trap toegankelijk.

Garage en kelder: De kelder is zowel van binnen als van buiten uit bereikbaar. De kelder beschikt over een automatisch bedienbare garagedeur, een ruimte met een centrale houtkachel. Deze kan tevens dienen als bijverwarming voor het woonhuis. Verder een was en droogruimte, een warmtepomp voor de warm watervoorziening en meerdere opslagruimtes. Ook beschikt de kelder over een materialen lift. Vanuit de kelder de beplante helling toegankelijk met schitterend zicht op de Moezel.

Algemeen: Het ruime woonhuis is in de loop van de jaren goed onderhouden en doorgaans gemoderniseerd. Het huis wordt verwarmt middels elektro verwarming en moderne houtkachels. Het warm water wordt verwarmd middels een Elektro warm waterpomp.  Verder is het voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De schoorsteen naar de woonkamer is in 2015 volledig nieuw aangelegd.

  • Ausweistyp: Energiebedarfsausweis
  • Energieträger: Nachtspeicherstrom
  • Baujahr: 1929 (1959+1975 erweitert)
  • Endenergiebedarf: 201,9 kWh/(m²*a)
  • Energieeffizienzklasse:G

 

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Huis met 3 (vakantie)woningen en aangrenzend huis

Referentie nr. 2531
Plaats: Ediger-Eller
Vraagprijs: € 109.000

Zeer royaal appartement met privé voortuin op schitterende locatie

Referentie nr. 67
Plaats: Reil
Vraagprijs: € 139.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy