Sfeervol hotel in Traben Trarbach direct aan de Moezel

Optie

Kenmerken

Plaats: Traben-Trarbach Wolf (4285)
Type: (vakantie) huizen
Woonoppervlakte: 450m2
Aantal kamers: 10
Aantal verdiepingen: 2
Verwarming: Olie
Kavel grootte: 585m2
Referentie nr.: 4285
Courtage: 5% zzgl. MwSt., zahlbar vom Käufer
Vraagprijs:
€ 499.000
Download brochure
Neem contact op

Afbeeldingen

Omschrijving woning

Dit sfeervolle hotel staat direct aan de Moezel in het stadsdeel Wolf van Traben Trarbach. Wolf licht aan de druk gebruikte fiets en vaarroute van Traben Trarbach naar Bernkastel-Kues. De fietsroute loopt voor de deur langs van dit hotel met zijn mooie terras met zicht op de Moezel.
In zowel Wolf als Traben Trarbach worden vele dingen georganiseerd voor toeristen en de lokale bevolking, er zijn nog vele wijnboeren en bedrijfjes met lokale lekkernijen.
Voor meer info: https://traben-trarbach-wolf.de/ und https://www.traben-trarbach.de

Indeling:

Kelder: verschillende kelderruimtes met onder andere: bierkoeling, wijnkelder ed.

Begane grond: groot terras voor ca. 50 pers., ontbijtzaal voor ca. 18 pers., ontbijtbuffet, eetzaal voor ca. 18 pers. met bar, dames en herentoiletten, was-en strijkruimte, personeelskantine, personeelstoilet, goed ingerichte horecakeuken, spoelkeuken, koelcel, verschillende voorraad- en opslagruimtes, verwarmingsruimte en olie-opslagtanks.

Eerste verdieping: 3x 2pers. thema gastenkamers met elk een zithoek en badkamer met douche, toilet en wasmeubel, linnenkamer, was- en strijkruimte.
Familie kamer met 2 en 1 pers. slaapkamer, badkamer met bad, douche, toilet en wastafel. Gastenkamer 2pers. met badkamer met douche, toilet, en wastafel. 

Tweede verdieping: 2pers. thema gastenkamer met zithoek, extra slaapbank en badkamer met douche, toilet en wasmeubel,  thema familiekamer met zithoek, 2x 2pers. slaapkamer en badkamer met douche, toilet en wasmeubel, buiten is er een balkon voor algemeen gebruik met Moezelzicht.

Eigenaarswoning ca. 80m²: eerste etage: woonkamer met balkon en Moezelzicht, keuken met inbouwkeuken, eetkamer, badkamer met bad, douche, toilet en wasmeubel. Tweede etage: slaapkamer met dakterras en Moezelzicht, inloopkast, overloop en nog te verbouwen zolder.

Algemeen: Dit sfeervolle hotel is in een goede staat van onderhoud en is in de loop van de jaren altijd goed bijgehouden, de kamers, het hotelbedrijf en de buitenterrassen zijn modern en fris ingericht en aangekleed. De verwarming wordt verzorgd door een oliegestookte centrale verwarming en een groot deel van het warme water voor de gasten komt van een zonneboilersysteem met een buffer van 500 ltr.
Om dit hotel verder te runnen zijn er niet direct grote investeringen te verwachten.
De huidige eigenaren hebben de pensioengerechtigte leeftijd bereikt en willen hun liefdevol gerunde hotel graag overdragen aan een nieuwe enthousiaste eigenaar.

Hebben wij uw interesse gewekt en zou u graag een bezichtiging willen, dan kan dat het beste op de meeste donderdagen, want dan zijn doorgaans de meeste kamers te bezichtigen.

Ausweistyp:Energieverbrauchsausweis

Energieträger:Heizöl, Solar

Baujahr:1900

Endenergiebedarf Wärme:182,8 kWh/(m²), Endenergiebedarf Strom: 48,0 kwh(m²a)

Energieeffizienzklasse:

Omgeving woning


   Een selectie uit ons aanbod:

Karakterastiek huis met flair in Ediger-Eller

Referentie nr. 4937
Plaats: Ediger Eller
Vraagprijs: € 259.000

Zonnig gelegen vrijstaand huis met veel privacy in Lütz

Referentie nr. 5686
Plaats: Lütz
Vraagprijs: € 329.000
Copyright 2010 Pol & Olde Hensken immobilien GmbH - Impressum / Algemene voorwaarden - Contact - Privacy